Parrakas, valkoiseen paitaan pukeutunut mies nojaa puiseen talonseinään. Hän hymyilee ja tuijottaa kaukaisuuteen.

Miele Professional ja vastuullisuus

Immer Besser:
planeettamme, yhteisen kotimme puolesta

EtusivuMiele Professional ja vastuullisuus

Miksi vastuullisuus on mielestämme tärkeää

Planeettamme on perustavaa laatua olevien muutosten kourissa, muutosten, joiden vaikutukset alkavat vasta nyt näkyä.

Meillä kaikilla – suurista monikansallisista yrityksistä aina pieniin kotitalouksiin – on vastuu toimia paremman ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta. “Immer Besser” kertoo päättäväisyydestämme tehdä kaikki aina vielä vähän paremmin.

Se motivoi meitä kerta toisensa jälkeen kehittämään parempia ja älykkäämpiä koneita ja laitteita, jotta niitä käyttävät kotitaloudet ja yritykset voisivat sukupolvesta toiseen toimia aina vain vastuullisemmin.

Näiltä sivuilta voit lukea Mielen kestävän kehityksen matkasta kohti parempaa tulevaisuutta.

Tulevaisuudentavoitteemme

Yhteisen kotimme pelastaminen on kilpajuoksua aikaa vastaan. Siksi kehitämme kunnianhimoisia tavoitteitamme järkkymättömästi edelleen ja vahvistamme sitoutumistamme. Tässä lupauksemme jatkaa samalla tiellä:

Äiti ja tytär seisomassa Miele-pikkujättiläisen vieressä katselemassa tablettia.

Vastuullisuus mukana koko elinkaaren ajan

Työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että vastuullisuus olisi olennainen osa palvelun tai tuotteen elinkaaren jokaista vaihetta - koko arvoketjussa ja asiakkaidemme kodeissa tai yrityksissä.

Kuvassa näkyy Miele Professional ‑astianpesukoneen moderni kosketusnäyttö

Lupaamme kehittää koneita, joista ei jää jälkiä, tavoitteenamme tehdä niistä 100 % hiilineutraaleja

Haluamme ja lupaamme kehittää tuotteita ja palveluita, joiden ympäristövaikutukset ovat minimaalisia, ja tehdä niistä 100 % hiilineutraaleja.

Mies katsoo rakenneosan reiän läpi.

Vähennetään jätettä antamalla vanhoille koneille uusi elämä

Olemme sitoutuneet kiertotalouteen, joka ei jätä jälkeensä jätettä ja jossa kaikki materiaalit päätyvät käyttöikänsä päässä takaisin hyötykäyttöön.

Maailmanlaajuinen maineemme luotettavana toimijana ei ole sattumaa. Kaikki koneemme läpikäyvät luotettavat ja tiukat testit¹.

 • Pyykinpesukoneemme testataan 30 000 käyttötuntia varten

 • Kuivausrumpumme testataan 40 000 ohjelmakertaa varten

 • Pesu- ja desinfiointikoneemme testataan 15 000 ohjelmakertaa varten

 • Puhdasvesijärjestelmäiset astianpesukoneemme testataan 28 000 ohjelmakertaa varten²

 • Pesukoneidemme luukku avataan, suljetaan, lukitaan ja lukitus avataan 60 000 kertaa

 • Astianpesukoneidemme luukku avataan, suljetaan, lukitaan ja lukitus avataan 100 000 kertaa.

Vastuullisuus yhdellä silmäyksellä

Info-grafiikkamme sisältää tietoa yrityksestämme, ympäristölupauksestamme, yksityiskohtia kestävistä ratkaisuistamme sekä kiinnostavaa faktatietoa koneidemme perusteellisesta testauksesta.

Lisää asiaa vastuullisuudesta

Vastuullisuus on ollut kiinteä osa arvojamme yrityksemme perustamisesta, eli vuodesta 1899, alkaen. Lue artikkelimme, niin saat tietää lisää panostuksestamme kestävään kehitykseen!

Saari, vettä, rantoja ja puita lintuperspektiivistä.

Kestävyys on DNA:ssaamme

Kestävyys on aina ollut Miele-tuotteiden keskiössä – tutustu matkaan, jolla olemme olleet toimintamme alusta alkaen.

Nainen käyttää tablettia vihreässä ympäristössä

Planeettamme kestävän tulevaisuuden puolesta

Miele Professional on sitoutunut planeettamme kestävään tulevaisuuteen. Lue lisää vastuullisuuslupauksestamme, jonka avulla aiomme saavuttaa tavoitteemme vuoteen 2030 mennessä.

“Immer Besser” tarkoittaa myös jatkuvaa huolehtimista

Perheyrityksenä uskomme, että tulevaisuuden on oltava kestävä ja että vastuumme ei pääty tehtaan portille. Siksi pyrimme tekemään kaikesta tekemästämme kestävämpää ja autamme samalla muita pääsemään samaan. Sillä vain yhdessä voimme ratkaista maailmamme kohtaamat haasteet.

Liikemiehiä ja ‑naisia aivoriihessä kokoustilassa
Otamme vastuullisuudenvakavasti

Yli 50 % Mielen tutkimus- ja tuotekehitysbudjetista käytetään entistä vastuullisempien koneiden ja palveluiden kehittämiseen. Suurin osa vuonna 2020 myydyistä Miele-pyykinpesukoneista kuului markkinoiden korkeimpaan energiatehokkuusluokkaan.

Vanha valokuva voikirnusta
Laatu on yhtä kuin pitkäikäisyys

Tuotefilosofiamme ydin on perustamisestamme asti ollut valmistaa erityisen laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita laadukkaista materiaaleista ja viimeiseen asti hiotuilla tuotantomenetelmillä. Kun hankit pitkäikäisen Miele Professional ‑koneen, voit olla varma siitä, että kulutuksesi vähenee.

Miele Logo
Luotettava kumppani

Miele ja Miele Professional työllistävät yhteensä 22 300 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Autamme ja tuemme kaikkia työntekijöitämme erilaisin HR-hankkein ja olemme ottaneet tehtäväksemme olla luotettava kumppani sekä koko ammattialalle että yhteiskunnalle.

Yksi Mielen tuotantopaikka sisältäpäin, työntekijä pyöräilee kuvan halki
Kaikki toimipaikkamme ovat hiilineutraaleja

Miele on sitoutunut Science Based Targets ‑aloitteeseen (SBTi) ja kaikki toimipaikkamme ovat hiilineutraaleja (Scope 1&2). Yksi tärkeä välietappi tällä matkalla: Vähennämme tuotteidemme käytön aikaisia päästöjä (Scope 3.11) 15 prosentilla vuodesta 2019 vuoteen 2030, sillä ne muodostavat suurimman osan kokonaishiilijalanjäljestämme.

Useita erilaisia varaosia valkoisella taustalla
Oikeutesi korjauksiin

Miele Professional ‑koneet ovat erinomaisen laatunsa ansiosta pitkäikäisiä. Jos korjattavaa ilmenee, kaikkia tärkeimpiä toiminnallisia osia on saatavana jopa 15 vuotta kyseisen sarjan valmistuksen päättymisen jälkeen.3 Keskeisten toiminnallisten osien alkuperäisiä varaosia on usein saatavana vielä sen jälkeenkin.

Mielen Vastuullisuusraportti

Mielen uusi vastuullisuusraportti on nyt ladattavissa. Siinä Miele vahvistaa sitoutuneensa YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (Sustainable development Goals, SDG) ja kansainvälisen ilmastopolitiikan 2 asteen tavoitteeseen. Raportti on aiempien tapaan laadittu Global Reporting Initiativen (GRI) raportointiperiaatteiden mukaisesti.

Haluatko yksilöllistä neuvontaa?

Autamme sinua mielellämme löytämään yrityksellesi parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Miele Professional tarjoaa kestäviä ja vastuullisia, juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja: Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 1. 1.
  Tuotekohtaiset väittämät voivat vaihdella tuotekategorian ja koneiden kapasiteetin mukaan.
 2. 2.
  MasterLine-sarja
 3. 3.
  Tämä ei koske digitaalisia tuotteita tai prosessidokumentointiin käytettäviä tuotteita.