Hammashuollon pesu- ja desinfiointikoneet

Suorituskykyiset, tehokkaat ja turvalliset: Räätälöitävät pesu- ja desinfiointikoneet kaikentyyppisille instrumenteille ja kaikenlaisiin tiloihin.

EtusivuTuotteetHammashuollon koneetPesu- ja desinfiointikoneet

Lue lisää pesu- ja desinfiointikoneistamme

360PRO hammaslääkärin vastaanotollesi 

Huolehtii kaikesta

Puhtauteen ja hygieniaan liittyvät haasteet ovat hammaslääkärin vastaanotoilla työskenteleville arkipäivää. Mielen 360PRO -kokonaisratkaisu tukee kaikkea instrumenttien käsittelystä ja työvaatteiden pesusta prosessien dokumentointiin ja tallennukseen. Tämä innovatiivinen järjestelmä on kehitetty monivuotiseen kokemuksen perusteella tiiviissä yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Laajan tuotevalikoiman, käyttötarkoituksen mukaan räätälöityjen varusteiden, prosessikemikaalien ja dokumentointijärjestelmien ansiosta Miele Professional pystyy vastaamaan hoitohenkilökunnan ja potilaiden tarpeisiin yhtä lailla.
Tehokkaat prosessikemikaalit

Virheettömät lopputulokset

Koneiden tekniikan ja käsittelyyn käytettävien ohjelmien ohella prosessikemikaalit ovat tärkeä osa pesu- ja desinfiointiprosessia. Niiden tehtävä on haastava: lika on irrotettava tehokkaasti ja bakteerit ja taudinaiheuttajat tuhottava, ja käsiteltäviä välineitä, kuten arvokkaita käsi- ja kulmakappaleita, on samalla kohdeltava mahdollisimman hellävaraisesti. Miele Professional tarjoaa hammaslääkärikeskusten käyttöön tarkoitukseen sopivia tehokkaita pesuaineita, neutralointiaineita ja huuhteluaineita. Kaikki kemikaalit on tarkoin koordinoitu eri välinemateriaalien ja Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneiden kanssa. Siksi moni johtava instrumenttivalmistaja suositteleekin instumenttiensa käsittelyyn Miele Professionalia.