Pyykinhuoltokoneet ammattikäyttöön

EtusivuTuotteetPesulatekniikka

Aina oikea kone tehokkaaseen pyykinhuoltoon

Ensiluokkaista pyykinhuoltoa ja täydellisen viimeistelty tulos: Miele Professional ‑pesulakoneet ovat ydinosa järjestelmää, johon kuuluvat myös huolellisesti harkitut varusteet ja laaja valikoima neuvonta- ja jälkimarkkinointipalveluja. Yhdessä ne vastaavat tehokkaasti kaikkiin ammattikäytön tarpeisiin.

Uudet tuotteet

Miele Professional tarkoittaa innovaatiota. Tutustu nyt uusimpiin tuoteinnovaatioihimme ja löydä oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Miksi valita pyykinhuoltoon Miele Professional?

Täydellistä kestävyyttä

Tehokkuutta ja taloudellisuutta

Miele Professional tarjoaa yksilöllisesti mukautettuja kokonaisratkaisuja, jotka eroavat muista loistavan suorituskykynsä ja erinomaisen tehokkuutensa ansiosta. Innovatiivisten ohjelmien avulla voit säästää vettä ja sähköä sekä myös pesuainetta. Edistyksellinen teknologia tekee tuotteistamme mahdollisimman tehokkaita. Esimerkiksi lämpöpumppukuivausrumpumme käyttävät jopa 60 % vähemmän energiaa, ja pesukoneet voidaan kytkeä lämminvesiliitäntään.
Käyttöturvallisuus

Konedirektiivin mukainen

Eurooppalainen konedirektiivi (2006/42/EY) asettaa ammattikäyttöön tarkoitetuille koneille tiukat turvallisuusmääräykset. Tämän lainsäädännön tavoitteena on varmistaa koneen käyttäjän turvallisuus päivittäisessä työssä. Kaikki Miele Professional ‑koneet täyttävät tämän tärkeän direktiivin asettamat vaatimukset. 
Rahoituspalvelut

Räätälöidyt tarjoukset

Miele Professional ‑koneet ja ‑lisävarusteet tuovat etuja alusta lähtien – jo sijoituksesi suunnitteluvaiheessa. Palvelu- ja myyntituen lisäksi Miele tarjoaa tarvittaessa myös edullisia rahoituspalveluita. Rahoituksesta liisaukseen ja vuokraukseen: mukautettujen ja joustavien rahoitusvaihtoehtojemme avulla pääset nopeasti nauttimaan kuuluisasta Miele-laadusta. 

Rahoituspalvelut

Vankka ja kulutusta kestävä

Laatua, johon voit luottaa

Haastava työpäivä vaatii tuotteita, joihin voit luo
Täydelliset kokonaisratkaisuti

Lisävarusteet ammattipesuloiden prosesseihin

Oikeanlaiset varusteet optimoivat työskentelyprosesseja ja yksinkertaistavat niitä. Tämä parantaa tehokkuutta ja kustannustehokkuutta. 

Täydelliset kokonaisratkaisuti

Oikeilla lisävarusteilla varmistamme työprosessien optimoinnin ja yksinkertaistamisen. Tämän seurauksena tehokkuus ja taloudellisuus paranevat.brMiele Professional tarjoaa suuren valikoiman lisävarusteita kaikenlaisia vaatimuksia varten, täydellisesti räätälöitynä kulloistenkin tarpeiden mukaisesti. Aidot Miele-lisävarusteet kehitetään käytettäviksi Mielen koneiden kanssa täydellisten tulosten takaamiseksi. 
Optimaalista hoitoa

Hellävaraista pyykinhoitoa parhaimmillaan

Tekstiileillä on taloudellisen arvonsa lisäksi usein myös paljon tunne- ja käyttöarvoa, olipa kyse sitten teknisistä tai aroista tekstiileistä. Siksi hellävarainen pyykinhuolto on Miele Professionalille ensisijaisen tärkeää. Monien innovaatioidemme tarkoitus onkin pitää tekstiilit uuden näköisinä mahdollisimman pitkään. Paras esimerkki tästä on Mielen kennorumpu. Tämän patentoidun innovaation ansiosta pyykinpesukoneemme ja kuivausrumpumme käsittelevät pyykkiäsi erityisen hellävaraisesti.
Käytännölliset ratkaisut

Oikea valinta kaikkiin vaatimuksiin

Erilaiset pyykin hoitotarpeet vaativat erilaisia ratkaisuja, jotta lopputulos olisi aina täydellinen. Nykyaikaiset käyttöliittymät, yksilölliset ohjelmat ja innovatiivinen laiteteknologia säästävät aikaa ja estävät virheitä. Miele Professional tarjoaa käyttäjäkohtaisia ratkaisuja hotelleihin ja ravintoloihin, hoitokoteihin ja klinikoihin, siivouspalveluihin ja pesuloihin, asuntoloihin ja opiskelija-asuntoihin sekä moniin muihin tiloihin. Kaikki pesukoneet, kuivausrummut ja mankelit voidaan suorituskyvyn ja kapasiteetin suhteen koordinoida täydellisesti yhteen – näin saavutetaan johdonmukaisesti erinomaiset tulokset.
Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Miele Professional haluaa tehdä päivittäisestä pyykinhuollosta mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Tätä varten olemme kehittäneet innovatiivisia käytännön ratkaisuja, kuten Mielen patentoitu kennorumpu ja PerfectDry-kuivausjärjestelmä. Innovaatiovoimamme näkyy myös motossamme, joka on kuvannut Miele-merkin laatulupausta jo yli 120 vuoden ajan: “Immer Besser”.
Ammattitason tekniikkaa ammattilaisten tarpeisiin

Korkeimman tason tekniikkaa

Professional-pesulalaitteet täyttävät kestävän rakenteensa ja innovatiivisten, sovelluskohtaisten ohjelmiensa ansiosta kotitalouskäyttöön valmistettuja laitteita paremmin ammattimaisen käytön vaatimukset. Korkealuokkaiset materiaalit, vahvistetut iskunvaimentimet sekä rummun vankka laakerointi takaavat erinomaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden sekä tasaisen käynnin. Erittäin lyhyet ohjelmat varmistavat pyykin nopean kierron. Tämän vuoksi Miele Professional -pesukoneet ja -kuivausrummut ovat ensisijainen valinta, kun suuria pyykkimääriä on pestävä toistuvasti ja täydellisiä puhdistustuloksia vaaditaan kaikista itsepintaisimpienkin tahrojen kohdalla.