PWD 86 ‑sarja – mittapuut instrumenttien koneelliselle käsittelylle

Huippulaatu ja erinomaiset patentoidut toiminnot takaavat instrumenttien perusteellisen puhdistuksen. Mieleltä.

Asiakkaan edut

PowerPulseCleaning

Puhdistaa ontot instrumentit läpikotaisin

Tehokkuus ja kestävyys

Kiertopumppujärjestelmä ja vedenkierrätystoiminto takaavat hyvät puhdistustulokset ja pienentävät veden- ja energiankulutusta.

Joustoa ja hallittavuutta

Tätä patentoitua, joustavaa järjestelmää valmistaa vain Miele. Optimaalinen pesu ja desinfiointi yhdistettynä tehokkaisiin ohjelma-aikoihin ja pieniin kulutusarvoihin, mitä vielä tukevat joustava kuormausalustavalikoima ja sopivat ohjelmat.

Paljon tietoa, helppo käyttää

Suuri värillinen kosketusnäyttö, intuitiivinen käyttöliittymä, RFID-tunnistus ja automaattinen täyttöerän tunnistus tekevät koneesta äärimmäisen turvallisen ja helppokäyttöisen.

Älykäs muotoilu ja luotettavuus

Innovatiivinen muotoilu ja tarkka valmistus ovat avain hygieenisiin puhdistustuloksiin ja lyhyisiin ohjelma-aikoihin.

Tuoteyleiskatsaus

PWD 86 ‑sarja

Pesu- ja desinfiointikone optimoituun keskusvälinehuoltoon. Konetta on saatavana 900 mm:n ja 1150 mm:n levyisenä. Samat kuormausalustat sopivat molempiin malleihin.

Täyttö- ja purkujärjestelmät

Välinehuollon prosesseja sujuvoittamaan Miele tarjoaa kuljetusvaunuja, automaattisia täyttö- ja purkuratoja sekä sulutusluukkuja.

Kuormausalustat ja telineet

Laajasta joustavien kuormausalustojen ja moduulien valikoimasta löytyy reilusti tilaa kaikkien alojen mitä erilaisimmille instrumenteille.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko lisätietoja tuotteistamme? Ota yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja pyyntöihisi.