Tietoja meistä  

 

Missiomme on korkein laatu – yhteinen tavoitteemme on olla yhä parempi “Immer Besser 

Ainoana valmistajana testaamme tuotteitamme jopa 30 000 käyttötunnin teknisen käyttöiän ajan. Olipa kyse analyysipuhtaista laboratoriotavaroista tai juuri pestystä pyykistä hotellivieraille: Yli 100 vuoden a jan Mieleen on voinut luottaa - laitteemme eivät jätä sinua pulaan. Olemme kehittäneet asiakkaillemme parhaat ratkaisut, jotta he voivat puolestaan tarjota asiakkailleen parhaat tulokset. 

 

 
Miele Professional laatu 

Laatu, johon voit luottaa. Miele Professional -tuotteet ovat Mielen insinöörien kehittämiä, ja huolellisesti valitut komponentit valmistetaan pääasiassa omissa tehtaissamme Saksassa ja Euroopassa. Saksalainen tekniikka tarkoittaa meille ennen kaikkea sitä, että huolehdimme pienimmistäkin yksityiskohdista. Teemme suuria ponnisteluja myös pienten parannusten saavuttamiseksi.  

Tällä tavalla, paremmin kuin kukaan muu alalla, voimme taata tuotteen maksimaalisen käyttöiän ja 100% laadun - kaikessa mitä teemme. 

 Lupaamme, että laitteidemme luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä emme tingi tulevaisuudessakaan. 

 

Miele Professional teknologia 

Mielen tuotteilla saat parhaat tulokset ja monipuolet edut minimaalisella energiankulutuksella. Jos tarkastelet kustannuksia tuotteidemme koko käyttöiän aikana, käy selväksi, että tuotteidemme avulla voit saavuttaa erinomaisen taloudellisen hyödyn. Asiakkaillemme saksalainen suunnittelu tarkoittaa siis parasta mahdollista taloutta: pitkä käyttöikä, alhainen veden- ja energiankulutus - yhdistettynä nopeisiin, turvallisiin työprosesseihin ja kestävään teknologiaan. 

 
Miele Professional ammattitaito 

Miele edustaa todellista ammattitaitoa, joka yhdistää vision, tarkkuuden ja yksityiskohtiin paneutumisen. Jokainen valmistamamme tuote tehdään tiukimpien standardien mukaisesti ja ne läpikäyvät huolellisen laaduntarkistuksen, jokainen tuote on osa matkallamme kohti ehdotonta täydellisyyttä. Mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että käyttäjä voi hyötyä hankkimastaan Miele-laitteesta pitkään. 

 

Miele Professional ergonomia 

 Miele Professionalin tuotteet tarjoavat monia erilaisia älykkäitä toimintoja ja mukautuvat tarkasti yksilöllisiin tarpeisiin. Monet näistä prosesseista tapahtuvat automaattisesti, mutta juuri vapaasti säädettävät ohjelmaparametrit tekevät tuotteesta intuitiivisen ja nopean käyttää. Selkeä käyttöohje kosketusnäytössä vastaa kaikkiin kysymyksiin - jatkuvan turvallisuuden vuoksi. 

 
Miele Professional palvelu 

 Palvelumme alkaa jo ennen tuotteen toimitusta huolellisilla tarveanalyyseillä yhdistettynä prosessisuunnitteluun ja yksityiskohtaisiin taloudellisiin laskelmiin. Kehitämme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa erityisiä konsepteja yksittäisille sovelluksille. Näin syntyy tarpeisiin perustuva järjestelmäratkaisu, joka takaa turvallisen prosessin. Jokapäiväisessä työssämme palveluhenkilöstömme on aina valmis auttamaan asiakkaitamme. Tarjoamme ennaltaehkäisevää palvelua koordinoiduilla huolto -ohjelmilla ja huoltosopimuksilla. Huoltotarkastukset ja ylläpitoratkaisut edistävät turvallisia työprosesseja ja auttavat säilyttämään tuotteen arvon, mikä turvaa investointisi. Jos ongelmia ilmenee, voimme vastata nopeasti Miele Professional -huoltoverkostomme ansiosta. 

 
Filosofia 

Miele Professional keskittyy ammattikäyttöisten tuotteiden valmistukseen astianpesukoneiden, pyykinhuollon, laboratoriolaitteiden sekä hammas- ja lääketieteellisen alan sovelluksiin. Miele Professional pyrkii aina olemaan ensimmäinen valinta, kun haluat ainutlaatuisia tuotteita, joilla on korkea puhdistuskyky ja korkeat hygieniavaatimukset. 

 

Kestävä kehitys 

Mielelle kestävä kehitys on osa yrityksen arvoja ja perinnettä. Se on myös ratkaisevan tärkeää yrityksen menestymiselle pitkällä aikavälillä. Miele on liittynyt YK:n Global Compact -aloitteeseen ja allekirjoittanut "Diversity Charter" monimuotoisuussitoumuksen. Mielen kestävän kehityksen raportti julkaistaan kahden vuoden välein. 

 

Yhteystiedot 

Miele asiakaspalvelu puh. 09 875 97500 
professional@miele.fi 

Miele Oy 
Porttikaari 6 
01200 Vantaa