Useita nykyaikaisia monen perheen asuintaloja, vihreä nurmi ja sininen taivas.

Suositeltavat ratkaisut asuntoloihin ja taloyhtiöihin

EtusivuKäyttökohteetItsepalvelukäyttöAsuntolat ja taloyhtiötTuotesuositukset asuntoloihin ja taloyhtiöihin
Nainen istuu pesulassa kannettavan tietokoneen kanssa, tausatlla harmaita pyykinpesukoneita ja kuivausrumpuja.

Pesulatekniikkaratkaisut asuntoloihin ja taloyhtiöihin

Mielen itsepalvelupesukoneet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia asuntoloiden pesutuvassa. Koneissa on maksujärjestelmä, jonka käyttöön ei tarvita käteistä, sekä intuitiivisesti käytettävät säätimet ja painikkeet. Innovatiivinen appWash-palvelu on digitaalinen ratkaisu, joka mahdollistaa kätevän ja käteisettömän maksamisen tai jopa hoitaa koko prosessin puolestasi. Pesukoneet ja kuivausrummut sopivat optimaalisesti yhteen ja luovat täydellisen pyykinhuoltojärjestelmän kaikille käyttäjille, jotka arvostavat luotettavaa ammattimaista laatua, ajan säästöä sekä optimaalisen hellävaraista pyykinhuoltoa ja resurssien tarkkaa käyttöä. Yhdessä valinnaisten annostelujärjestelmien tai jalustojen kanssa ne luovat perustan asuntolan tai kerrostalon saumattomasti toimivalle ammattimaiselle pyykinhuoltojärjestelmälle.

Toimintaasi tukevat digitaaliset ratkaisut

Kaksi aikuista keskustelee appWash-toimisessa pesutuvassa.

appWash

Digitaalinen ratkaisu itsepalvelupesutupaan

appWash muuntaa itsepalvelupesutupasi digitaaliseksi ja vähentää siten päivittäisestä käytöstä syntyviä kuluja. Mottomme: Paremmin selvillä kaikesta. Vähemmällä vaivalla.

Paremmin selvillä kaikesta. Digaalisen yleiskuvan ansiosta näet milloin ja missä vain, mitä pesutuvassasi tapahtuu.

Vähemmällä vaivalla. Sinun ei enää koskaan tarvitse jakaa asiakaskortteja tai rahakkeita, kerätä käteistä tai pelätä että rahasi joutuvat varkaiden käsiin.

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Taloyhtiöt tai opiskelija-asuntolat: kun samassa paikassa asuu paljon ihmisiä, myös pyykkiä kertyy pieniin kotitalouksiin verrattuna enemmän. Pesukoneilta ja kuivausrummuilta vaaditaan paljon, sillä niiden täytyy pestä ja kuivata suuria pyykkimääriä jatkuvassa käytössä.