Kädet kiinnittävät telttaa ruohoon.

Tuotesuositukset leirintäalueille ja lomakyliin

Nainen ja mies keskustelevat pesutuvassa, harmaat koneet pesevät ja kuivaavat pyykkiä taustalla.

Pesulatekniikkaratkaisut leirintäalueille ja lomakyliin

Pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tarjoavat monia etuja niin käyttäjille kuin ylläpitäjillekin. Esimerkiksi lyhyiden ohjelma-aikojen ansiosta saman pyykkimäärän pesuun tarvitaan vähemmän pesukoneita, mikä on erinomainen etu, kun tilaa on vähän. Kun tilasta on puutetta, myös pesutorni on käytännöllinen vaihtoehto. Lisäksi lyhyet ohjelma-ajat ja kuumavesiliitäntä pienentävät energiakustannuksia merkittävästi.

Toimintaasi tukevat digitaaliset ratkaisut

Kaksi aikuista keskustelee appWash-toimisessa pesutuvassa.

appWash

Digitaalinen ratkaisu itsepalvelupesutupaan

appWash muuntaa itsepalvelupesutupasi digitaaliseksi ja vähentää siten päivittäisestä käytöstä syntyviä kuluja. Mottomme: Paremmin selvillä kaikesta. Vähemmällä vaivalla.

Paremmin selvillä kaikesta. Digaalisen yleiskuvan ansiosta näet milloin ja missä vain, mitä pesutuvassasi tapahtuu.

Vähemmällä vaivalla. Sinun ei enää koskaan tarvitse jakaa asiakaskortteja tai rahakkeita, kerätä käteistä tai pelätä että rahasi joutuvat varkaiden käsiin.

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Käsipyyhkeet, ulkovaatteet, makuupussit: vierailla voi olla hyvin erityyppistä pyykkiä ja myös pyykin likaisuusaste voi vaihdella. Leirintäalueen tai lomakylän omassa pesulassa vaatteet, käsipyyhkeet ja liinavaatteet saa pestyä nopeasti. Itsepalvelupesukoneet ja ‑kuivausrummut auttavat sinua laajentamaan palveluvalikoimaasi, mikä voi olla ratkaiseva kilpailuvaltti.