Professional-pyykinpesukoneita kemiallisessa pesulassa.

Suositellut ratkaisut pesuloihin ja kemiallisiin pesuloihin

EtusivuKäyttökohteetPienyritykset ja palvelutPesulat ja kemialliset pesulatTuotesuositukset pesuloille ja kemiallisille pesuloille
Harmaa pyykinhuoltohuone, jossa pesukone ja kuivausrumpu sekä vaatteita roikkumassa kiskolla.

Pesulatekniikkaratkaisut pesuloihin ja kemiallisiin pesuloihin

Täyttömäärältään 10–32 kg:n ammattikäyttöön tarkoitetut pesukoneet tarjoavat nyt täysin uusia etuja. Patentoidun tekniikkansa, eli Mielen kennorummun avulla nämä koneet takaavat arvokkaiden tekstiilien pitkän käyttöiän, koneiden muotoilu on saanut palkintoja ja ohjelmoitava M Touch Pro/Plus ‑ohjaus mahdollistaa älykkään ohjauksen. Innovatiivinen tekniikka tarkoittaa myös optimoitua tehokkuutta: kaikki koneet on suunniteltu tuhansia ongelmattomia pesukertoja varten. WetCare-järjestelmä vie koneemme vielä yhden askeleen pidemmälle. Aroista, synteettisistä ja teknisistä kuiduista valmistettujen päällysvaatteiden emulsiopesu on olennainen osa modernia pyykinhuoltoa, sillä suurin osa kaikista tekstiileistä on nykyään emulsiopesun kestäviä. Mielen kehittämä emulsiopesujärjestelmä, WetCare, täyttää kaikki erinomaisen pesutuloksen vaatimukset, hoitaa kuituja täydellisesti ja antaa puhtaille tekstiileille ihanan raikkauden. Mielen WetCare tarjoaa täydellisen emulsiopesujärjestelmän, joka koostuu pesukoneista, kuivausrummuista ja viimeistelyvarusteista.

Toimintaasi tukevat digitaaliset ratkaisut

Lue lisää tälle alalle tarkoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Miele Professional auttaa pesuloita ja kemiallisia pesuloita saavuttamaan äärimmäisen tiukat puhtausvaatimukset, olipa pestävänä ja huollettavana sitten arkoja tai kestäviä tekstiilejä.