Varusteet

Räätälöitävissä yksilöllisiin tarpeisiin: Yksityiskohtainen prosessidokumentointi ja yhteensopivat korit ja telineet mitä erilaisimpien välineiden käsittelyyn.

137 Tuotteet

Lue lisää hammashuollon instrumenttien käsittelyyn tarkoitettujen koneiden varusteistamme

360PRO hammaslääkärin vastaanotollesi 

Huolehtii kaikesta

Puhtauteen ja hygieniaan liittyvät haasteet ovat hammaslääkärin vastaanotoilla työskenteleville arkipäivää. Mielen 360PRO -kokonaisratkaisu tukee kaikkea instrumenttien käsittelystä ja työvaatteiden pesusta prosessien dokumentointiin ja tallennukseen. Tämä innovatiivinen järjestelmä on kehitetty monivuotiseen kokemuksen perusteella tiiviissä yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Laajan tuotevalikoiman, käyttötarkoituksen mukaan räätälöityjen varusteiden, prosessikemikaalien ja dokumentointijärjestelmien ansiosta Miele Professional pystyy vastaamaan hoitohenkilökunnan ja potilaiden tarpeisiin yhtä lailla.
Suositukset instrumenttien puhdistukseen

Täydelliset puhdistustulokset

Miele Professional tarjoaa jokaiselle eri instrumentille optimaalisen puhdistusohjelman ja valikoiman pesuaineita optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Suositukset instrumenttien puhdistukseen

Puhdistussuositukset vakioinstrumenteille

Ohjelma: vario TDPesuaine: ProCare Dent 10 A nestemäinen pesuaine tai ProCare Dent 11 A jauhemainen pesuaineNeutralointi: ProCare Dent 30 PLoppuhuuhtelu: ProCare Dent 40

Puhdistussuositukset siirtoinstrumenteille

Ohjelma: vario TDPesuaine: ProCare Dent 10 MA nestemäinen pesuaineNeutralointi: ProCare Dent 30 CLoppuhuuhtelu: ProCare Dent 40