Varusteet

Räätälöitävissä yksilöllisiin tarpeisiin: Yksityiskohtainen prosessidokumentointi ja yhteensopivat korit ja telineet mitä erilaisimpien välineiden käsittelyyn.

137 Tuotteet

Lue lisää hammashuollon instrumenttien käsittelyyn tarkoitettujen koneiden varusteistamme

Suositukset instrumenttien puhdistukseen

Täydelliset puhdistustulokset

Miele Professional tarjoaa jokaiselle eri instrumentille optimaalisen puhdistusohjelman ja valikoiman pesuaineita optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Suositukset instrumenttien puhdistukseen

Puhdistussuositukset vakioinstrumenteille

Vario TD -ohjelmabrPuhdistusaine: Nestemäinen pesuaine ProCare Dent 10 A tai jauhemainen pesuaine ProCare Dent 11 AbrNeutralointi: ProCare Dent 30 PbrLoppuhuuhtelu: ProCare Dent 40 P 

Puhdistussuositukset siirtoinstrumenteille

Vario TD -ohjelmabrPuhdistusaine: Nestemäinen pesuaine ProCare Dent 10 MAbrNeutralointi: ProCare Dent 30 PbrLoppuhuuhtelu: ProCare Dent 40 P 
360PRO hammaslääkärin vastaanotollesi 

Huolehtii kaikesta

Puhtauteen ja hygieniaan liittyvät haasteet ovat hammaslääkärin vastaanotoilla työskenteleville arkipäivää. Mielen 360PRO -kokonaisratkaisu tukee kaikkea instrumenttien käsittelystä ja työvaatteiden pesusta prosessien dokumentointiin ja tallennukseen. Tämä innovatiivinen järjestelmä on kehitetty monivuotiseen kokemuksen perusteella tiiviissä yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Laajan tuotevalikoiman, käyttötarkoituksen mukaan räätälöityjen varusteiden, prosessikemikaalien ja dokumentointijärjestelmien ansiosta Miele Professional pystyy vastaamaan hoitohenkilökunnan ja potilaiden tarpeisiin yhtä lailla.