White paper

Various plastic bowls and lids lie disorderd on each other

Kun muoviastiat eivät kuivu kunnolla

Puhtaita ja kuivia muoviastioita

Muovisista astioista on tullut erottamaton osa jokapäiväistä elämäämme. Päiväkodeissa ja hoivakodeissa muoviastioista on niiden särkymättömyyden ja keveyden ansiosta tullut korvaamaton vaihtoehto. Muoviastioiden haittapuolena on, että ne jäävät konepesun jäljiltä usein märiksi. Lue tästä miksi, ja miten voit välttää sen.

Laboratoriolasien ja ‑välineiden manuaalinen vs. koneellinen käsittely

Koneellinen käsittely: investointi, joka maksaa itsensä takaisin

Manuaalinen vs. koneellinen käsittely

Laboratoriopesukone tekee välineiden pesusta turvallisempaa, vähentää virheitä ja on siten luotettavampi. Kaiken kaikkiaan, se helpottaa laboratoriotyöskentelyä merkittävästi.

Pyykin hygieeninen käsittely terveydenhuoltoalan ulkopuolella

Hygieenistä pyykinhuoltoa

Tekstiilien hygieeninen puhdistus ja hoito eivät ole ensiarvoisen tärkeitä ainoastaan terveydenhuoltoalalla. Siellä, missä esimerkiksi vuodevaatteita ja pyyhkeitä jaetaan päivittäin eri käyttäjille, hygieeninen vaarattomuus on laatutekijä ja vähentää viruksista ja bakteereista johtuvien tautien riskiä.

Kuva lääkärinvastaanottotiloista, joissa erilaisia huoneita.

360PRO-hygieniakonsepti

Mielenrauha-paketti lääkärin- ja hammaslääkärin vastaanotoille

Miele Professionalin kattavat järjestelmäratkaisut helpottavat lääkärin- ja hammaslääkärinvastaanottojen arkea. Uusi 360PRO-hygieniakonsepti kattaa kaikki vastaanottojen tarpeet ja tarjoaa monipuolisen ratkaisun yhdeltä toimittajalta, huolto mukaan luettuna.

Työtakkiin ja suojamyssyyn pukeutunut nainen pesee astioita sairaalan keittiössä

Sinnerin ympyrä: Hygieeniseen pesuun

Likaiset aterimet tai astiat, laikukkaat lasit – ei mikään ihannetilanne, kun haluat antaa vieraillesi hyvän ensivaikutelman! Me näytämme, miten vältät nämä mokat.

Lähikuva hohtavan puhtaasta astianinosta, laseja taustalla

Kun astiat värjääntyvät

Tiesitkö sinäkin tämän? Itsepintaiset värjäymät, jotka ovat näkyvissä vielä pesuohjelman päätyttyä. Tästä löydät kaiken tietämisen arvoisen astioiden värjäytymisestä.