Tietoja meistä

Hyviä syitä valita Miele Professional

Miele Professional -laatu

Voit aina luottaa Miele Professional -koneiden laatuun, koska ne ovat Mielen suunnittelijoiden kehittämiä ja huolella valitut komponentit valmistetaan pääasiassa omissa osaamiskeskuksissamme Saksassa ja muualla Euroopassa. Meille saksalainen suunnittelu tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että huolehdimme yksityiskohdista äärimmäisen tarkasti. Lisäksi teemme kaikkemme ihan pienimpienkin parannusten eteen.

Näin voimme taata tuotteillemme mahdollisimman pitkän käyttöiän ja kaikelle tekemällemme sataprosenttisen laadun – tähän ei tällä alalla pysty kukaan muu.

 

Miele Professional -tehokkuus

Miele Professionalin tehokkuusetu kannattaa pitkällä aikavälillä. Jos huomioit tuotteistamme aiheutuvat kulut niiden koko käyttöiän ajalta, huomaat, kuinka taloudellisesti voit koneitamme käyttää. Tästä johtuen saksalainen suunnittelu tarkoittaa myös parasta mahdollista tehokkuutta asiakkaillemme: eli pitkää käyttöikää, alhaista veden- ja sähkönkulutusta, nopeita ja luotettavia työprosesseja sekä kestävää, ongelmatonta tekniikkaa.

 

Miele Professional -huolto

Olipa koneillemme asetettu mitä tahansa vaatimuksia, lujatekoisten laiterakenteidemme tehokas suorituskyky ja kestävyys tekevät aina vaikutuksen. Kaikille tuotteillemme suoritetaan lopputesti, ja vasta kun ne ovat läpäisseet kaikki testit liehuvin lipuin, ne lasketaan päivittäiseen käyttöön. Koneemme käyvät ja kestävät, niin että asiakkaamme voivat keskittyä omiin liiketoimiinsa. Varmuus täydellisten tulosten tuottamisesta.

 

Miele Professional -ergonomia

Miele Professional -koneet tarjoavat lukuisia älykkäitä toimintoa, ja ne voidaan sovittaa vastaamaan kunkin yksilöllisen tilanteen vaatimuksia. Useat näistä prosesseista toimivat automaattisesti mutta ohjelmaparametrit voidaan valita miten tahansa – siksi koneidemme käyttö on niin nopeaa ja intuitiivista. Yksinkertaiset ohjeet selkeillä tekstinäytöillämme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja varmistavat käyttäjän jatkuvan luottamuksen ja turvallisuuden.

 

Miele Professional -huolto

Palvelumme alkaa jo ennen tuotteen toimittamista. Tämä tarkoittaa huolellista tarveanalyysiär yhdessä prosessisuunnittelun ja yksityiskohtaisten tehokkuuslaskelmien kanssa. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa erityiskonseptit yksilöllisiä tilanteita varten. Näin luomme tarpeisiin perustuvan järjestelmäratkaisun, joka takaa turvalliset prosessit. Huoltohenkilökuntamme on aina virka-aikoina asiakkaidemme käytettävissä. Huoltosopimukset sisältävän, yksilöllisesti räätälöidyn huolto-ohjelmamme avulla voimme tarjota myös ennakoivaa huoltoa. Tarkastukset, huolto ja kunnossapito takaavat turvalliset ja luotettavat työskentelyprosessit ja auttavat ylläpitämään koneen arvon ja näin turvaamaan sijoituksesi. Jos kuitenkin jotain tapahtuu, kattava Miele Professional -huoltoverkosto pystyy reagoimaan äärimmäisen nopeasti. Lääketeknologiassa tämä tarkoittaa tietyillä alueilla 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa.

Filosofia

Miele Professional keskittyy valmistamaan tuotteita ammattisektoreille, eli alueille, joissa käytetään ammattiastianpesukoneita, pesulatekniikkaa ammattikäyttöön sekä laboratorio-, hammaslääketiede- ja välinehuoltotekniikkaa. Miele Professional haluaa olla ykkösvaihtoehto, kun tarvitaan innovatiivisia huippuluokan tuotteita, joiden puhdistusteho on erinomainen ja jotka vastaavat korkeisiin hygieenisiin vaatimuksiin.

Lisää yritysfilosofiasta

Historia

Yli 90 vuoden ajan ammattikäyttöön valmistetut tuotteet ovat olleet toinen Miele & Cie. KG:n menestysalue. Alussa tämä tarkoitti suuria pesukoneita, sitten astianpesukoneita ja 1960-luvulta lähtien myös lääkinnällisiä laitteita. Vuodesta 2000 alkaen Miele Professional on kehittynyt tuotevalmistajasta järjestelmien tarjoajaksi ammatillisia ratkaisuja varten.

Lisää Mielen historiasta

Johto

Miele Professional International:ia johtavat Andreas Barduna (markkinointi/myynti) ja Michael Krimpmann (teknologia).

Saksan myynnin ammattialueen toiminnallisista aktiviteeteista vastaa Martin Hübner.

Lisää Mielen johdosta

Liiketoiminnan kehitys

Tilikaudella 2021 yhtiön liikevaihto oli 4,84 miljardia euroa. Tämä vastaa 335,9 miljoonan euron lisäystä eli 7,5 %. Saksassa liikevaihto oli 1,91 miljardia euroa. Miele-konserni työllisti 31.12.2021 maailmanlaajuisesti noin 22 000 henkilöä, joista 11 400 Saksassa.

Lisää liiketoiminnan kehittämisestä

Kestävä kehitys

Mielelle kestävä kehitys on osa yrityksen arvoja ja perinnettä. Se on myös ratkaisevan tärkeää yrityksen menestymiselle pitkällä aikavälillä. Miele on liittynyt YK:n Global Compact -aloitteeseen ja allekirjoittanut "Diversity Charter" monimuotoisuussitoumuksen. Mielen kestävän kehityksen raportti julkaistaan kahden vuoden välein.

Lisää osoitteessa Miele-Nachhaltigkeit.de