APCL 044

Tiedonsiirtomoduuli appWash  pesukoneiden/kuivausrumpujen liittämiseen appWash PAY- JA RELAX -järjestelmiin.

 • Itsepalvelukoneiden käyttöön (esim. pesutuvissa)
  appWash on kahdella palvelullaan äärimmäisen joustava ratkaisu opiskelija-asuntoloiden omistajille ja taloyhtiöille:appWash PAY huolehtii kaikista pesutuvan maksuista isännöitsijän puolesta. Käyttäjät voivat hoitaa maksut Mielen sovelluksella kätevästi appWashin kautta. Tuotot siirrettään isännöitsijälle aina kuukauden lopussa. Kun käytössä on appWash RELAX, pesutuvan valvonta voidaan ulkoistaa appWashille. Toisin sanoen, appWash vastaa koko pesutuvan toiminnasta.
 • Sopii enintään 6 koneelle (pesukoneille ja kuivausrummuille)
  Kaikki Pikkujättiläiset toimivat appWash-sovelluksella. Suuri osa muistakin ammattikäyttöön tarkoitetusta Mielen pesulakoneista on yhteensopivia. appWash käyttää samaa käyttöliittymää kuin muutkin maksujärjestelmät. Kaikki Mielen pesukoneet ja kuivausrummut, jotka voidaan nykyisellään linkittää johonkin maksujärjestelmään, ovat yhteensopivia myös appWash-sovelluksen kanssa.
 • Koneita voi varata appWashilla Mielen sovelluksella ja verkossa
  Mielen appWash-sovellus on ilmainen PAY- ja RELAX-pesutuparatkaisujen käyttäjille.appWash on käyttäjien käytettävissä 2 minuutin kuluttua sovelluksen lataamisesta. Sovelluksella käyttäjät voivat ladata lisää käyttöaikaa eri maksutavoilla, kuten PayPalilla, ja varata koneita. Koneiden varaustilanne näkyy reaaliaikaisena. Käyttäjä saa älylaitteeseensa ilmoituksen, kun pesu- tai kuivausohjelma päättyy.Mahdollisissa ongelmatilanteissa appWashiin on helppo ottaa yhteyttä palautepainikkeen avulla.
 • Isännöitsijä voi tarkkailla koneiden käyttöä appWash connectilla
  Kun valitset appWash PAYn, saat edelleen itse valvoa pesutupiasi. Tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla käytettävällä appWash connect -portaalillamme pidät kaikki langat käsissäsi.Voit määrittää pesun ja kuivauksen hinnat erikseen joka pesutupaa varten ja nähdä, mihin koneita kulloinkin käytetään.Portaalista näet myös, kuka koneita käyttää, milloin niitä käytetään ja kuinka paljon pyykkiä pestään ja kuivataan.Näet kaikki pesutupasi yhdellä silmäyksellä, olitpa sitten missä tahansa.
 • Lue lisää appWash-järjestelmästä: https://www.miele.fi/p/appwash-4288.htm
 • Sähköliit.: 100–240V 50/60Hz – https://installation.appwash.com/all-languages/
Pyydä tarjous
Tuotetiedot
APCL 044
EAN 4002516309499 / Tuotenumero 59590039D / Materiaalinumero 11484630

Lisävarusteet ja kulutustuotteet

Etsi tähän tuotteeseen sopivia lisävarusteita ja kulutustuotteita

Tuki ja palvelut
Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja pyyntöihisi.

Huolto ja asiakastuki

Tiedustele yksilöllisiä huolto- ja kunnossapitosopimuksia

Ladattavat tiedostot
Ladattavat tiedostot