PG 8592 [WW AD] - Turvallinen

Näytä tuote
Suihkuvarren paineen valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Erilaiset seikat, kuten viallinen korin kiinnitys tai liiallinen vaahdonmuodostus, saattavat alentaa pesupainetta. Pesu- ja desinfiointikoneiden pesupaineen valvonta takaa prosessin optimaalisen toiminnan, jotta koneen puhdistustulokset ovat aina luotettavat.
Suihkuvarren valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Jotta puhdistus- ja desinfiointitulokset olisivat optimaaliset, suihkuvarren pyörintänopeuden on aina pysyttävä tietyissä rajoissa. Laitteen ja korin suihkuvarsien kontaktittoman valvonnan avulla ongelmat, kuten liiallinen vaahdonmuodostuminen tai väärin sijoitettu pestävä tavara, huomataan hyvissä ajoin. Näin suihkuvarren valvonta edistää validoidun puhdistuslaadun luotettavaa toisintoa.
Prosessien kirjaus

Kirjaukset alusta loppuun

Kaikkien puhdistusprosessien täydellinen kirjaaminen ja dokumentointi takaa parhaan turvallisuustason sekä potilaille että käyttäjille. Miele Professional tarjoaa lukuisia dokumentointiratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Tämän lisäksi koko instrumenttikierto voidaan optimoida tehokkaasti kirjattuja prosessitietoja analysoimalla.
HEPA-suodattimet

Puhdas ilma

Kuuma ilma kuivaa nopeasti ja perusteellisesti jopa muodoltaan monimutkaiset instrumentit tai laboratoriolasit. Prosessissa käytetty huoneilma suodatetaan ensin erittäin tehokkaan HEPA-suodattimen läpi. Näin ei-toivottuja kiintoaineita ei pääse virtaamaan pesutilaan, ja pestävät esineet ovat suojassa uudelleen likaantumiselta.
Waterproof-vesiturvajärjestelmä

Tulvimissuoja

Waterproof-vesiturvajärjestelmä suojaa vesivahingoilta sulkuhanassa olevan kaksoismagneettiventtiilin avulla. Jos ensimmäinen venttiili ei sulkeudu, toinen venttiili keskeyttää vedenoton. Kaksinkertainen syöttöletku antaa parhaimman mahdollisen suojauksen: Jos sisäletkuun tulee vaurio, vesi virtaa ulompaa letkua pitkin viemäriin. Älykäs anturitekniikka havaitsee vuodot ja hätätilanteessa myös pysäyttää vedenoton.