PG 8592 [WW AD] - Laatua

Näytä tuote
Lämmityselementit pesutilan ulkopuolella

Hygieenistä ja käytännöllistä

Lämmitysvastuksien siirto pesutilan ulkopuolelle merkitsee parempaa hygieniaa. Lämmitysvastuksien poisto pesutilasta vähentää likakertymien mahdollisuutta, eikä ole vaaraa, että koreista putoavat tavarat palaisivat kiinni lämmitysvastuksiin.
Huoltoa helpottava rakenne

Helppo pääsy koneelle

Suunnitellun kunnossapidon ja huollon yhteydessä mutta myös häiriötilanteissa pätee seuraava periaate: Mitä helpommin teknikko pääsee asentamaan tärkeitä komponentteja laitteen sisälle, sitä nopeammin laite saadaan taas käyttöön. Tästä syystä Miele Professional pyrkii pitämään laitteidensa suunnittelun yksinkertaisena kehittelyvaiheesta eteenpäin; se mahdollistaa helpon käsiksipääsyn laitteen osiin ja siten laitteen nopean huollon.
Yhtenäinen pesutila

Saumattomasti hitsattu

Miele Professionalin kehittämä täysin uusi pesutila asettaa hygienialle uudet standardit. Pesutila on hitsattu saumattomasti lasertekniikan avulla, eikä likaa pääse kerääntymään sen tasaisiin liitoskohtiin. Näin veri- tai muut tahrat eivät pääse pinttymään. Hygieniaa lisää myös lämmityselementtien asentaminen pesutilan ulkopuolelle.