PG 8592 [WW AD] - Prosessiominaisuudet

Näytä tuote
DryPlus

Täydellisiin kuivaustuloksiin

DryPlus-kuivaus on täydellinen ratkaisu ontoille instrumenteille. Kuivaava ilmavirta kulkee H13 HEPA -suodattimen läpi, mikä takaa, että hiukkaset erottuvat kuivausilmasta optimaalisesti. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi sokkelialueen etuosan luukun kautta.
Ihanteellinen pesupaine

Puhtaat tulokset

Paine, jolla vesi kulkee suihkuvarsien ja -suuttimien läpi, on äärimmäisen tärkeä puhdistustuloksen luotettavuuden ja taloudellisuuden kannalta. Korkea pesupaine irrottaa itsepintaiset tahrat, kun taas matala paine varmistaa pesukohteiden täydellisen kastumisen. Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneet yhdistävät nämä kaksi etua yksilöllisesti räätälöidyn pesupaineen avulla.
Materiaalien suojaaminen saa arvon säilymään

Välineistö parhaissa mahdollisissa käsissä

Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneilla saavutetaan erinomaisia puhdistustuloksia samalla kun arvokasta välineistöä suojellaan mahdollisimman hyvin. Tämä johtuu pääasiassa lukuisista käyttäjäkohtaisista ohjelmista, jotka ovat johtavien instrumentti- ja laboratoriolasitavaroiden valmistajien testaamia ja suosittelemia.
Optimaalinen koneellinen käsittelyteho

Monikäyttöinen

Pesu- ja desinfiointikoneiden puhdistustulos on moitteeton niin lääkäreiden vastaanotoilla, klinikoilla ja keskusvälinehuolloissa kuin laboratorioissa ja teollisuudessakin. Tämä johtuu innovatiivisten ja hyväksi koettujen ominaisuuksien yhdistelmästä, joka kattaa täydellisesti säädellyn pesupaineen, optimaalisesti suunnitellut korit, tehokkaan suodatuksen, suihkuvarsien valvonnan ja eri käyttökohteita varten suunnitellut pesuohjelmat.
Nopeussäätöinen lämpöpumppu**Patentti: EP 1 047 334 B2Patentti: EP 1 247 993 B1

Täydellisten tulosten ydin

Vaihtuvakierroksinen, lämmitysvastuksilla varustettu kiertovesipumppu on Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneiden sydän ja ainutlaatuinen ominaisuus. Yksittäisissä ohjelmissa pumpun nopeus, ja sen seurauksena pesupaine, säätyy kulloistenkin vaatimusten mukaisesti – korkealla paineella onnistuu itsepintaistenkin tahrojen poisto, ja alhainen paine puolestaan takaa, että kaikki pestävät kohteet kastuvat täydellisesti.
Vario TD

Hygieeninen

Mielen vuonna 1994 markkinoille tuoma Vario TD on tänä päivänä instrumenttien puhdistuksen vakio-ohjelma. Tavanomaiset proteiinitahrat (esim. veri, eritteet) puhdistuvat perusteellisesti ei-denaturoivassa lämpötilassa ennen kuin desinfiointi suoritetaan materiaaleille hellässä 93 °C:n lämpötilassa.
Integroitu vedenpehmennys

Puhtaammat tulokset

Vesijohtoveden mineraalit voivat estää puhdistusbrprosessin ja aiheuttaa jäämien kiinnittymistäbrvälineisiin. Mielen lämpödesinfiointilaitteet varustetaan tehtaalla vedenpehmentimellä, joka poistaa suurimman osanbrvesijohtoveden kovuutta aiheuttavista ioneista. Jos kyseessä on äärimmäisen kovabrvesi ja klinikat, joissa käytetään suuria määriä välineitä,brtäydellinen lisädemineralisointi voi ollabrtaloudellisesti järkevää.
Onttojen instrumenttien täydellinen viimeistely

Täysin puhdasta

Monimutkaiset ontot instrumentit, kuten erityisesti MIS- tai robottikirurgiassa käytetyt instrumentit ja ohutputkiset laboratoriolasitavarat tai siirtoinstrumentit asettavat myös koneelliselle puhdistukselle erityisiä vaatimuksia. Optimaalisten tuloksien saavuttamiseksi Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneissa on älykäs järjestelmä, jossa yhdistyvät optimoitu pesutekniikka, käyttäjäkohtaiset pesuvaunut ja räätälöidyt ohjelmat.