PG 8592 [WW AD] - Prosessiominaisuudet

Näytä tuote
DryPlus

Täydellisiin kuivaustuloksiin

DryPlus-kuivaus on täydellinen ratkaisu ontoille instrumenteille. Kuivaava ilmavirta kulkee H13 HEPA -suodattimen läpi, mikä takaa, että hiukkaset erottuvat kuivausilmasta optimaalisesti. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi sokkelialueen etuosan luukun kautta.
Nopeussäätöinen lämpöpumppu

Täydellisten tulosten ydin

Vaihtuvakierroksinen, lämmitysvastuksilla varustettu kiertovesipumppu on Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneiden sydän ja ainutlaatuinen ominaisuus. Yksittäisissä ohjelmissa pumpun nopeus, ja sen seurauksena pesupaine, säätyy kulloistenkin vaatimusten mukaisesti – korkealla paineella onnistuu itsepintaistenkin tahrojen poisto, ja alhainen paine puolestaan takaa, että kaikki pestävät kohteet kastuvat täydellisesti.
Integroitu vedenpehmennys

Puhtaat tulokset

Vesijohtoveden sisältämät mineraalit voivat haitata puhdistusprosessia ja niistä voi kertyä jäämiä instrumentteihin ja koneeseen. Mielen pesu- ja desinfiointikoneissa on valmiina vedenpehmennin, joka poistaa vesijohtovedestä suurimman osan vettä koventavista ioneista. Jos vesi on äärimmäisen kovaa ja klinikalla käytetään suuria määriä välineitä, täydellinen lisädemineralisointi voi olla taloudellisesti järkevää.