PG 8592 [WW AD] - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Yhtenäinen pesutila

Saumattomasti hitsattu

Miele Professionalin kehittämä täysin uusi pesutila asettaa hygienialle uudet standardit. Pesutila on hitsattu saumattomasti lasertekniikan avulla, eikä likaa pääse kerääntymään sen tasaisiin liitoskohtiin. Näin veri- tai muut tahrat eivät pääse pinttymään. Hygieniaa lisää myös lämmityselementtien asentaminen pesutilan ulkopuolelle.
DryPlus

Täydellisiin kuivaustuloksiin

DryPlus-kuivaus on täydellinen ratkaisu ontoille instrumenteille. Kuivaava ilmavirta kulkee H13 HEPA -suodattimen läpi, mikä takaa, että hiukkaset erottuvat kuivausilmasta optimaalisesti. Suodattimeen pääsee helposti käsiksi sokkelialueen etuosan luukun kautta.
Nopeussäätöinen lämpöpumppu

Täydellisten tulosten ydin

Vaihtuvakierroksinen, lämmitysvastuksilla varustettu kiertovesipumppu on Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneiden sydän ja ainutlaatuinen ominaisuus. Yksittäisissä ohjelmissa pumpun nopeus, ja sen seurauksena pesupaine, säätyy kulloistenkin vaatimusten mukaisesti – korkealla paineella onnistuu itsepintaistenkin tahrojen poisto, ja alhainen paine puolestaan takaa, että kaikki pestävät kohteet kastuvat täydellisesti.
Integroitu vedenpehmennys

Puhtaat tulokset

Vesijohtoveden sisältämät mineraalit voivat haitata puhdistusprosessia ja niistä voi kertyä jäämiä instrumentteihin ja koneeseen. Mielen pesu- ja desinfiointikoneissa on valmiina vedenpehmennin, joka poistaa vesijohtovedestä suurimman osan vettä koventavista ioneista. Jos vesi on äärimmäisen kovaa ja klinikalla käytetään suuria määriä välineitä, täydellinen lisädemineralisointi voi olla taloudellisesti järkevää.
Suihkuvarren paineen valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Erilaiset seikat, kuten viallinen korin kiinnitys tai liiallinen vaahdonmuodostus, saattavat alentaa pesupainetta. Pesu- ja desinfiointikoneiden pesupaineen valvonta takaa prosessin optimaalisen toiminnan, jotta koneen puhdistustulokset ovat aina luotettavat.
Suihkuvarren valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Jotta puhdistus- ja desinfiointitulokset olisivat optimaaliset, suihkuvarren pyörintänopeuden on aina pysyttävä tietyissä rajoissa. Laitteen ja korin suihkuvarsien kontaktittoman valvonnan avulla ongelmat, kuten liiallinen vaahdonmuodostuminen tai väärin sijoitettu pestävä tavara, huomataan hyvissä ajoin. Näin suihkuvarren valvonta edistää validoidun puhdistuslaadun luotettavaa toisintoa.