PG 8593 [WW AD CM] - Ympäristötehokkuus

Näytä tuote
Lyhyet käsittelyajat

Enemmän tehokkuutta

Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneet puhdistavat myös vaativat erät nopeasti ja luotettavasti. Niiden huipputehokas pesutekniikka takaa, että myös muodoltaan monimutkaiset ontot instrumentit sekä laboratorion lasitavarat voidaan puhdistaa turvallisesti korkealla pesupaineella. Kahden täyttötason ja edistyksellisten ohjainten ja painikkeiden ansiosta saumattomat työvaiheet ovat mahdollisia myös suurien määrien kohdalla.
Integroitu annostelupumppu

Optimaalinen annostelu

Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneissa on jo valmiiksi asennettu yksi tai useampi integroitu annostelupumppu. Aineet, kuten puhdistus- tai neutralointiaineet, voidaan siis annostella täysin automaattisesti ja tarkasti säiliöstä.
Luonnonvarojen säästöä

Taloudellisuutta

Miele Professionalin suurikammioisissa pesu- ja desinfiointikoneissa yhdistyvät tehokkuus ja taloudellisuus. Vaihtuvakierroksisen, lämmitysvastuksilla varustetun kiertovesipumpun ja optimoitujen suihkuvarsien ansiosta laitteissa on moderni ja tehokas pesutekniikka sekä lisäksi lukuisia sovelluskohtaisia ohjelmia. Näin erinomaisiin puhdistustuloksiin päästään mahdollisimman vähäisellä luonnonvarojen – veden ja energian –  kulutuksella.
Pienet kulutusarvot

Paras mahdollinen tehokkuus

Pienistä höyryautoklaaveista suuriin laitteisiin: Innovatiivisen tekniikan, pitkälle kehitettyjen menetelmien ja kattavien järjestelmäratkaisujen ansiosta Miele Professionalin laitteilla saadaan erinomaisia puhdistustuloksia mahdollisimman alhaisella veden, energian ja kemiallisten aineiden käytöllä.
Suuri täyttömäärä:

Tilava pesutila

Miele Professional -laitteet vakuuttavat käyttäjäkohtaisesti muokattavissa olevalla kapasiteetillaan. Kaikissa pesu- ja painekammioissa on runsaasti tilaa jokaiselle teholuokalle. Kaikki käyttöalueet kattava kuljetinvalikoima mahdollistaa tilan tehokkaan käytön.