PWM 908 [EL DV] - Käyttömukavuus

Näytä tuote
Kieli on helppo valita milloin tahansa

Uskomattoman helppoa

Lippusymbolien ansiosta kielen valinta 29 tai 31 kielen (vaihtelee malleittain) joukosta käy helposti milloin vain. Kaikki tiedot tulevat näyttöön valitsemallasi kielellä. Näin vältetään turhat käyttövirheet eikä vieras kieli hidasta koneen käytön oppimista.
Ohjelmoitavat ohjauslaitteet

Monipuolisempi

Ohjelmoitavissa olevien ohjainten ja painikkeiden etu on niiden mukautettavuus erityisiin käyttötarkoituksiin. Mukautettuja ohjelmia voidaan luoda ja tallentaa. Myös olemassa olevien ohjelmien pesuparametreja voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Näin tarkoin määritetyt pesuvaatimukset voidaan saavuttaa täydellisesti.
Ajastin enintään 96 h

Hyvin suunniteltua pyykinhoitoa

Ajastimen avulla voit päättää jopa 96 tuntia etukäteen, koska valitun ohjelman pitäisi alkaa. Tämä on erityinen etu esimerkiksi silloin, kun ohjelman tulisi olla valmis seuraavaan työpäivään mennessä.
Vain Mielellä
Patentoitu CapDosing-annostus*Eurooppapatentti: EP 2 365 120 

Nopea ja luotettava annostelu erikoistapauksissa

CapDosing on täydellinen lisä automaattiseen tai manuaaliseen annosteluun. Erikoispesuaineet, huuhteluaineet ja lisäaineet tarjotaan kätevissä kapseleissa – aikaa vievää käsinmittausta ei tarvita. Kone annostelee sisällön automaattisesti sopivassa kohdassa pesuprosessin aikana.
M SpecialFlex -ohjausjärjestelmä

Asettaa standardit tämän päivän käyttömukavuudelle

Koko pinnan kosketusnäyttö asettaa uudet mittapuut koneiden nopealle ja intuitiiviselle käytölle. Se myös tarjoaa laajan valikoiman erilaisia muokkausvaihtoehtoja. Käyttäjät voivat valita haluamansa pesuohjelman joko suosikkiohjelmista tai kaikista käytettävissä olevista ohjelmista – yksinkertaisesti sormella koskettamalla tai pyyhkäisemällä. Näytön kielen voi valita 31 eri vaihtoehdosta. 
Pesutorni

Pesu ja kuivaus vievät alle 0,5 m².

Jos tilaa on rajoitetusti, pyykinpesukoneen ja kuivausrummun asennus vierekkäin voi olla mahdotonta. Miele Professional -pesutorni on täydellinen ratkaisu: Kaksi tehokasta laitetta alle 0,5 m²:n lattiatilassa.