PWM 908 [EL DV] - Suorituskyky

Näytä tuote
Tehokas rummun olakkeiden teknologia

Täydelliset tulokset

Kennorummun erityismuotoillut olakkeet nostavat veden ja kuljettavat sen rummun yläosaan pesun aikana. Tämän kauhomistekniikan ansiosta tekstiilit kastuvat tehokkaammin ja ovat vedessä pitempään. Vaikka kone käyttää vähemmän vettä, tekstiilit kastuvat kunnolla, mikä tarjoaa ihanteelliset olot erinomaisten pesutulosten saavuttamiselle.
3-ulotteinen epätasapainon valvonta

Ammattitason linkous

3D-epätasapainon valvonta takaa yhteneväiset jäännöskosteusarvot. Lisäksi se vähentää jousitusjärjestelmään ja rummun laakereihin kohdistuvaa rasitusta, mikä on merkittävä tekijä, kun halutaan pesukoneen kestävän käytössä pitkään.
EcoSpeed – patentoitu pesurytmi*Eurooppapatentti: EP 1354997 B1

Uusi mekaanisen käynnin ja veden käytön tasapaino

EcoSpeed-pesuprosessiin kuuluu optimoitu rumpurytmi. Hitaasti pyörivän rummun olakkeet nostavat mukaansa runsaasti vettä, jolloin pyykki kostuu tehokkaasti ylhäältä päin. Nopeutta nostetaan sitten vähitellen ja pyykki painuu rummun seinää vasten. Voimakkaampi mekaaninen liike mahdollistaa intensiivisen puhdistustehon vähemmällä vesimäärällä.
Erinomainen linkousteho

Tehokkaalla vedenpoistolla hyvä energiatehokkuus

Miele-pesukoneiden poikkeuksellinen rakenne mahdollistaa linkouksen erittäin suurella g-kertoimella. Tämä vähentää tekstiilien jäännöskosteuden minimiin ja säästää siten arvokasta energiaa jatkokuivausprosessissa.
Lyhyet ohjelma-ajat

Nopea ja tehokas

Ovatko lyhyet ohjelma-ajat mielestäsi tärkein seikka? Jos ovat, Miele Professional -pesulakoneet ovat ykkösvalintasi: huippulaatuisen ammattimaisen teknologian ansiosta tekstiilit ovat jälleen käyttövalmiita erittäin nopeasti.
Vain Mielellä
Kennorumpu rei'itetyllä rummun takapaneelilla

Täydelliset pesutulokset

Mielen patentoima kennorumpu on ainutlaatuisen muotonsa ansiosta aina asettanut laadukkaat mittapuut pyykinhuollolle. Nyt se on vielä entistäkin parempi: rummun takaosan harkitusti sijoitetut reiät takaavat, että vesi pääsee pyykkiin ja siitä pois vielä entistäkin lyhyemmässä ajassa. Näillä ominaisuuksilla täydelliset pesutulokset saavutetaan todella nopeasti.