PWM 908 [EL DV] - Hygiene

Näytä tuote
Todistetusti hygieenistä

Riippumaton raati vahvistaa: erinomainen hygienia

Turvallista pyykinhuoltoa, kun hygieniavaatimukset ovat tiukat: InFluenc_H (Integratiivisen hygienian ja virologian laitos) on raadin suorittaman arvioinnin perusteella myöntänyt pesukoneillemme Black Virus Seal ‑sinetin. Tämä vahvistaa vakiona pesukoneissamme olevien desinfiointiohjelmien erinomaiset turvallisuusominaisuudet.
Desinfiointihuuhtelu

Maksimaalista hygieniaa

Kun vaaditaan mahdollisimman korkeaa hygieniatasoa, desinfiointiohjelmille voidaan valita loppuhuuhtelu erityisessä lämpötilassa / erityisellä lämpötilan ylläpitoajalla. Desinfiointihuuhtelun aikana vesi kuumennetaan yli 60 °C:seen. Tämä toiminto vähentää pyykin likaantumista uudelleen vedessä mahdollisesti olevien bakteerien takia.
Todistetusti hygieenistä

Tehoaa viruksiin - tieteellisesti todistettu

Turvalliseen ja nopeaan pyykinhuoltoon muissa kuin terveydenhuollon yrityksissä: Interaktiivisen hygienian ja virologian laitoksen sertifioinnin mukaan pesu Pikkujättiläiset-sarjan pyykinpesukoneissa Mielen ProCare Tex  ‑pesuaineilla poistaa yli 99,9 %* vaipallisista ja ei-vaipallisista viruksista, kun käytetään Puuvilla 70 °C- tai 75 °C* ‑ohjelmaa.Menetelmän kuvauksen löydät tästä linkistä: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/LittleGiant_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2022_1.pdfMallikohtainen