PWM 908 [EL DV] - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Todistetusti hygieenistä

Tehoaa viruksiin - tieteellisesti todistettu

Turvalliseen ja nopeaan pyykinhuoltoon muissa kuin terveydenhuollon yrityksissä: Interaktiivisen hygienian ja virologian laitoksen sertifioinnin mukaan pesu Pikkujättiläiset-sarjan pyykinpesukoneissa Mielen ProCare Tex  ‑pesuaineilla poistaa yli 99,9 %* vaipallisista ja ei-vaipallisista viruksista, kun käytetään Puuvilla 70 °C- tai 75 °C* ‑ohjelmaa.Menetelmän kuvauksen löydät tästä linkistä: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/LittleGiant_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2022_1.pdfMallikohtainen 
Kieli on helppo valita milloin tahansa

Uskomattoman helppoa

Lippusymbolien ansiosta kielen valinta 29 tai 31 kielen (vaihtelee malleittain) joukosta käy helposti milloin vain. Kaikki tiedot tulevat näyttöön valitsemallasi kielellä. Näin vältetään turhat käyttövirheet eikä vieras kieli hidasta koneen käytön oppimista.
M SpecialFlex -ohjausjärjestelmä

Asettaa standardit tämän päivän käyttömukavuudelle

Koko pinnan kosketusnäyttö asettaa uudet mittapuut koneiden nopealle ja intuitiiviselle käytölle. Se myös tarjoaa laajan valikoiman erilaisia muokkausvaihtoehtoja. Käyttäjät voivat valita haluamansa pesuohjelman joko suosikkiohjelmista tai kaikista käytettävissä olevista ohjelmista – yksinkertaisesti sormella koskettamalla tai pyyhkäisemällä. Näytön kielen voi valita 31 eri vaihtoehdosta. 
Pesutorni

Pesu ja kuivaus vievät alle 0,5 m².

Jos tilaa on rajoitetusti, pyykinpesukoneen ja kuivausrummun asennus vierekkäin voi olla mahdotonta. Miele Professional -pesutorni on täydellinen ratkaisu: Kaksi tehokasta laitetta alle 0,5 m²:n lattiatilassa.
Verkotus – LAN ja WiFi

Mukavuutta ja tehokkuutta vaativiin tilanteisiin

Koneet on jo tehtaalla varustettu tehokasta tietojenvaihtoa varten. Integroidun WiFi-toiminnon lisäksi on saatavana myös vaihtoehtoinen suorituskykyinen LAN/WiFi-moduuli. Sen avulla koneet voidaan helposti integroida olemassa oleviin verkkoihin missä tahansa ympäristössä. Lisäksi niitä voidaan käyttää Miele-sovelluksella* ja ulkoisilla järjestelmllä.Mobiilisovellus saatavana erikseen – saatavuus vaihtelee maittain tai alueittain. 
Tehokas rummun olakkeiden teknologia

Täydelliset tulokset

Kennorummun erityismuotoillut olakkeet nostavat veden ja kuljettavat sen rummun yläosaan pesun aikana. Tämän kauhomistekniikan ansiosta tekstiilit kastuvat tehokkaammin ja ovat vedessä pitempään. Vaikka kone käyttää vähemmän vettä, tekstiilit kastuvat kunnolla, mikä tarjoaa ihanteelliset olot erinomaisten pesutulosten saavuttamiselle.
3-ulotteinen epätasapainon valvonta

Ammattitason linkous

3D-epätasapainon valvonta takaa yhteneväiset jäännöskosteusarvot. Lisäksi se vähentää jousitusjärjestelmään ja rummun laakereihin kohdistuvaa rasitusta, mikä on merkittävä tekijä, kun halutaan pesukoneen kestävän käytössä pitkään.
EcoSpeed – patentoitu pesurytmi*Eurooppapatentti: EP 1354997 B1

Uusi mekaanisen käynnin ja veden käytön tasapaino

EcoSpeed-pesuprosessiin kuuluu optimoitu rumpurytmi. Hitaasti pyörivän rummun olakkeet nostavat mukaansa runsaasti vettä, jolloin pyykki kostuu tehokkaasti ylhäältä päin. Nopeutta nostetaan sitten vähitellen ja pyykki painuu rummun seinää vasten. Voimakkaampi mekaaninen liike mahdollistaa intensiivisen puhdistustehon vähemmällä vesimäärällä.
Lyhyet ohjelma-ajat

Nopea ja tehokas

Ovatko lyhyet ohjelma-ajat mielestäsi tärkein seikka? Jos ovat, Miele Professional -pesulakoneet ovat ykkösvalintasi: huippulaatuisen ammattimaisen teknologian ansiosta tekstiilit ovat jälleen käyttövalmiita erittäin nopeasti.
Vain Mielellä
Kennorumpu rei'itetyllä rummun takapaneelilla

Täydelliset pesutulokset

Mielen patentoima kennorumpu on ainutlaatuisen muotonsa ansiosta aina asettanut laadukkaat mittapuut pyykinhuollolle. Nyt se on vielä entistäkin parempi: rummun takaosan harkitusti sijoitetut reiät takaavat, että vesi pääsee pyykkiin ja siitä pois vielä entistäkin lyhyemmässä ajassa. Näillä ominaisuuksilla täydelliset pesutulokset saavutetaan todella nopeasti.
Optimoinnin ansiosta loistava kapasiteetin käyttö

Pese hetkessä kokonainen pyykkivuori

Lyhyet ohjelma-ajat tekevät Mielen Pikkujättiläisistä hyvän sijoituksen ammattikäyttäjille. Suorituskykyinen pesutekniikka sekä voimavirta- ja kuumavesiliitännät mahdollistavat pyykin perusteellisen puhdistuksen erittäin lyhyessä ajassa. Näin kone on nopeasti valmis seuraavaan täyttöön. Tämän ansiosta koneen kapasiteetti voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti, jolloinse maksaa itsensä nopeammin takaisin.
Alhaiset kulutusarvot

Taloudellista ja tehokasta

Pienennä kustannuksia ympäristöystävällisesti: Miele Professional ‑pesulakoneiden kulutusarvot ovat erittäin matalia ja tehokkuus huippuluokkaa. Tuotesuunnittelussa tavoitteena ovat koneet, joilla saavutetaan täydellisiä tuloksia käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja vain juuri niin paljon vettä, energiaa ja pesuaineita kuin on ehdottoman välttämätöntä.