PDR 908 [EL] - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Kieli on helppo valita milloin tahansa

Uskomattoman helppoa

Lippusymbolien ansiosta kielen valinta 29 tai 31 kielen (vaihtelee malleittain) joukosta käy helposti milloin vain. Kaikki tiedot tulevat näyttöön valitsemallasi kielellä. Näin vältetään turhat käyttövirheet eikä vieras kieli hidasta koneen käytön oppimista.
Pesutorni

Pesu ja kuivaus vievät alle 0,5 m².

Jos tilaa on rajoitetusti, pyykinpesukoneen ja kuivausrummun asennus vierekkäin voi olla mahdotonta. Miele Professional -pesutorni on täydellinen ratkaisu: Kaksi tehokasta laitetta alle 0,5 m²:n lattiatilassa.
M SpecialFlex -ohjausjärjestelmä

Asettaa standardit tämä päivän käyttömukavuudelle

Koko pinnan kosketusnäyttö asettaa uudet mittapuut koneiden nopealle ja intuitiiviselle käytölle. Se myös tarjoaa laajan valikoiman erilaisia muokkausvaihtoehtoja. Käyttäjät voivat valita haluamansa kuivausohjelman joko suosikkiohjelmista tai kaikista käytettävissä olevista ohjelmista – yksinkertaisesti sormella koskettamalla tai pyyhkäisemällä. Näytön kielen voi valita 31 eri vaihtoehdosta.
Älykkäät kuivausrummut

Täydellinen kuivaustulos

Jotta pyykki kuivuisi tasaisesti, eikä kiertyisi vyyhdiksi, kuivausrummun ohjain vaihtaa rummun pyörimissuuntaa epäsäännöllisin välein. Rummun ja puhallinyksikön kaksi erillistä moottoria varmistavat, että ilmavirta ei katkea tämän prosessin aikana, luoden olosuhteet pyykin rypyttömään, tasaiseen ja hellävaraiseen kuivaukseen.
Verkotus – LAN ja WiFi

Mukavuutta ja tehokkuutta vaativiin tilanteisiin

Koneet on jo tehtaalla varustettu tehokasta tietojenvaihtoa varten. Integroidun WiFi-toiminnon lisäksi on saatavana myös vaihtoehtoinen suorituskykyinen LAN/WiFi-moduuli. Sen avulla koneet voidaan helposti integroida olemassa oleviin verkkoihin missä tahansa ympäristössä. Lisäksi niitä voidaan käyttää Miele-sovelluksella* ja ulkoisilla järjestelmllä.Mobiilisovellus saatavana erikseen – saatavuus vaihtelee maittain tai alueittain. 
Kennorumpu

Hellää hoitoa ainutlaatuisella kennorummulla

Kennorummun kennorakenne luo ilmatyynyn rummun seinän ja pyykin väliin. Tällainen iskunvaimennus varmistaa, että pyykin käsittely on hellävaraista ja kuivaustulos ja viimeistely täydellinen.
Lyhyet ohjelma-ajat

Nopea ja tehokas

Ovatko lyhyet ohjelma-ajat mielestäsi tärkein seikka? Jos ovat, Miele Professional -pesulakoneet ovat ykkösvalintasi: huippulaatuisen ammattimaisen teknologian ansiosta tekstiilit ovat jälleen käyttövalmiita erittäin nopeasti.
Vain Mielellä
PerfectDry-järjestelmä

Täydellinen kuivaustulos

PerfectDry-järjestelmä mittaa pyykin jäännöskosteutta koko ajan ja saavuttaa siksi tarkan kuivaustuloksen – vaikka veden laadussa olisikin suuria eroja. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä mittaa myös pyykinpesuun käytetyn veden johtokyvyn ja säätää kuivausprosessia tämän tärkeän vaikuttavan tekijän mukaan. Haluttu jäännöskosteustaso saavutetaan tarkasti; ali- tai ylikuivaukselta vältytään.
Pienet kulutusarvot

Taloudellinen ja tehokas

Pienennä kustannuksia ympäristöystävällisesti: Miele Professional ‑pesulakoneiden kulutusarvot ovat erittäin matalia ja tehokkuus huippuluokkaa. Tuotesuunnittelussa tavoitteena ovat koneet, joilla saavutetaan täydellisiä tuloksia käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja vain juuri niin paljon vettä, energiaa ja pesuaineita kuin on ehdottoman välttämätöntä.