PLW 8617 [EL] - Ympäristötehokkuus

Näytä tuote
Lyhyet käsittelyajat

Enemmän tehokkuutta

Miele Professionalin suurikammioiset pesu- ja desinfiointikoneet puhdistavat myös suuria määriä nopeasti ja perusteellisesti. Tämän mahdollistavat tehokas kierto- ja pesutekniikka, lukuisat käyttäjäkohtaiset ohjelmat sekä tehokas kuivaus puhtaalla ilmalla. Tulos: nopeat työprosessit klinikoille, keskusvälinehuoltoihin ja laboratorioihin.
Vain Mielellä
Älykäs kahden pumpun teknologia

Täydellisen tuloksen salaisuus

Mielen laboratoriokoneiden salaisuus piilee kahden pumpun teknologiassa. Vaihtuvanopeuksinen pumppu mahdollistaa monipuolisesti erilaisten korien liittämisen. Pumppu sopeuttaa pesupaineen ja vesimäärän tilanteen mukaan: korkea paine helpottaa pinttyneen lian irrottamista, matala paine puolestaan varmistaa, että koko koneellinen kastuu heti kunnolla. Näin saavutetaan erinomainen pesutulos mahdollisimman pienellä kulutuksella.
Nykyisten kuormausalustojen käyttöä voi jatkaa

Käyttöä voidaan jatkaa

Miele PG 8527 ja PG 8528 pesu- ja desinfiointikoneiden kuormausalustoja voidaan käyttää myös koneissa PLW 8615,PLW 8616 ja PLW 8617.
Integroitu annostelupumppu

Optimaalinen annostelu

Miele Professionalin pesu- ja desinfiointikoneissa on jo valmiiksi asennettu yksi tai useampi integroitu annostelupumppu. Aineet, kuten puhdistus- tai neutralointiaineet, voidaan siis annostella täysin automaattisesti ja tarkasti säiliöstä.