PLW 8617 [EL RT] - Käyttömukavuus

Näytä tuote
Keskitetty annostelu

Valmis kytkettäväksi

Puhdistus- ja desinfiointijärjestelmät on jo tehtaalla valmisteltu keskitettyihin annostelujärjestelmiin kytkettäviksi. Sen vuoksi ne sopivat erityisen hyvin käytettäviksi klinikoilla, laboratorioissa ja keskusvälinehuolloissa, joissa käsitellään suuria pesumääriä.
Asetusmahdollisuudet ainekanistereille

Täydellinen säilytys

Nesteiden säilytysyksikkö mahdollistaa tarkan valvonnan, puhtauden ja ergonomian. Konetyypistä riippuen se on jo valmiiksi integroitu pesu- ja desinfiointikoneisiin vakiona tai saatavilla ostettavana lisävarusteena. Kanistereiden määrää ja kokoa voidaan siis muuttaa tarpeen mukaan.
Vain Mielellä
EasyLoad-järjestelmä** Saksalainen patentti DE 102 017 129 786 A1 ja DE 102 017 129 799 A1 

EasyLoad mahdollistaa helpon täytön

EasyLoad-järjestelmä nopeuttaa ja helpottaa laboratoriolasitavaran käsittelyä huomattavasti ja tekee puhdistuksesta entistä luotettavampaa. Uuden järjestelmän suurin etu on, että välineiden asettelu suuttimiin käy nyt entistä helpommin ja nopeammin, koska pidikkeiden korkeutta ei suuttimien ja tukien uudenlaisen yhdistelmän ansiosta enää tarvitse säätää. Näin välineet on äärimmäisen helppo asettaa koneeseen oikein.
Maksimaalista käyttömukavuutta

7" värikosketusnäyttö ja havainnolliset painikkeet

7" värinäyttö on koneen etupinnan tasalla, mikä helpottaa puhdistusta. Tarvittavat asetukset on helppo tehdä havainnollisilla hipaisupainikkeilla. Koneen näytöstä saat nopeasti selkeän yleiskuvan kaikista koneen tiedoista.
Ohjelmoitavat säätimet

Parempi joustavuus

Laaja valikoima erityisvaatimuksiin soveltuvia vaihtoehtoja on ohjelmoitavien hallintalaitteiden erityisetu. Käyttäjät voivat koota ja tallentaa omia ohjelmiaan. Näin varmistetaan, että erityiset puhdistusvaatimukset täyttyvät täydellisesti.
Moduulit

Monipuoliset kuormausalustat

Miele Professionalin monipuoliset kuormausalustat mahdollistavat koneiden monipuolisen käytön ja täytön. Muutama kuormausalusta riittää, erilaisten moduulien ja telineiden avulla pystyt vähällä vaivalla muokkaamaan niitä erilaisten välineiden käsittelyä varten. Tämä säästää sekä kustannuksia että tilaa.