PLW 8617 [EL TH RT] - Turvallinen

Näytä tuote
Suihkuvarren valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Jotta puhdistus- ja desinfiointitulokset olisivat optimaaliset, suihkuvarren pyörintänopeuden on aina pysyttävä tietyissä rajoissa. Laitteen ja korin suihkuvarsien kontaktittoman valvonnan avulla ongelmat, kuten liiallinen vaahdonmuodostuminen tai väärin sijoitettu pestävä tavara, huomataan hyvissä ajoin. Näin suihkuvarren valvonta edistää validoidun puhdistuslaadun luotettavaa toisintoa.
Veden johtavuuden valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Kemiallisten aineiden jäämät loppuhuuhtelussa voivat vaarantaa puhdistustuloksen. Pesuveden johtokyvyn valvonta mahdollistaa tällaisten jäämien havaitsemisen sekä niiden vähentämisen määritetyn tason alapuolelle lisähuuhtelun avulla. Näin jälleenkäsittely on luotettavampaa, resurssi-ystävällisempää ja myös toisinnettavissa.
HEPA-suodattimet

Puhdas ilma

Kuuma ilma kuivaa nopeasti ja perusteellisesti jopa muodoltaan monimutkaiset instrumentit tai laboratoriolasit. Prosessissa käytetty huoneilma suodatetaan ensin erittäin tehokkaan HEPA-suodattimen läpi. Näin ei-toivottuja kiintoaineita ei pääse virtaamaan pesutilaan, ja pestävät esineet ovat suojassa uudelleen likaantumiselta.
Prosessien kirjaus

Kirjaukset alusta loppuun

Kaikkien puhdistusprosessien täydellinen kirjaaminen ja dokumentointi takaa parhaan turvallisuustason sekä potilaille että käyttäjille. Miele Professional tarjoaa lukuisia dokumentointiratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Tämän lisäksi koko instrumenttikierto voidaan optimoida tehokkaasti kirjattuja prosessitietoja analysoimalla.