PLW 8617 [EL TH RT] - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Moduulit

Monipuoliset kuormausalustat

Miele Professionalin monipuoliset kuormausalustat mahdollistavat koneiden monipuolisen käytön ja täytön. Muutama kuormausalusta riittää, erilaisten moduulien ja telineiden avulla pystyt vähällä vaivalla muokkaamaan niitä erilaisten välineiden käsittelyä varten. Tämä säästää sekä kustannuksia että tilaa.
Vain Mielellä
EasyLoad-järjestelmä** Saksalainen patentti DE 102 017 129 786 A1 ja DE 102 017 129 799 A1 

EasyLoad mahdollistaa helpon täytön

EasyLoad-järjestelmä nopeuttaa ja helpottaa laboratoriolasitavaran käsittelyä huomattavasti ja tekee puhdistuksesta entistä luotettavampaa. Uuden järjestelmän suurin etu on, että välineiden asettelu suuttimiin käy nyt entistä helpommin ja nopeammin, koska pidikkeiden korkeutta ei suuttimien ja tukien uudenlaisen yhdistelmän ansiosta enää tarvitse säätää. Näin välineet on äärimmäisen helppo asettaa koneeseen oikein.
Ohjelmoitavat säätimet

Parempi joustavuus

Laaja valikoima erityisvaatimuksiin soveltuvia vaihtoehtoja on ohjelmoitavien hallintalaitteiden erityisetu. Käyttäjät voivat koota ja tallentaa omia ohjelmiaan. Näin varmistetaan, että erityiset puhdistusvaatimukset täyttyvät täydellisesti.
Suihkuvarren valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Jotta puhdistus- ja desinfiointitulokset olisivat optimaaliset, suihkuvarren pyörintänopeuden on aina pysyttävä tietyissä rajoissa. Laitteen ja korin suihkuvarsien kontaktittoman valvonnan avulla ongelmat, kuten liiallinen vaahdonmuodostuminen tai väärin sijoitettu pestävä tavara, huomataan hyvissä ajoin. Näin suihkuvarren valvonta edistää validoidun puhdistuslaadun luotettavaa toisintoa.
Veden johtavuuden valvonta

Valvonta tuo turvallisuutta

Kemiallisten aineiden jäämät loppuhuuhtelussa voivat vaarantaa puhdistustuloksen. Pesuveden johtokyvyn valvonta mahdollistaa tällaisten jäämien havaitsemisen sekä niiden vähentämisen määritetyn tason alapuolelle lisähuuhtelun avulla. Näin jälleenkäsittely on luotettavampaa, resurssi-ystävällisempää ja myös toisinnettavissa.
Vain Mielellä
Älykäs kahden pumpun teknologia

Täydellisen tuloksen salaisuus

Mielen laboratoriokoneiden salaisuus piilee kahden pumpun teknologiassa. Vaihtuvanopeuksinen pumppu mahdollistaa monipuolisesti erilaisten korien liittämisen. Pumppu sopeuttaa pesupaineen ja vesimäärän tilanteen mukaan: korkea paine helpottaa pinttyneen lian irrottamista, matala paine puolestaan varmistaa, että koko koneellinen kastuu heti kunnolla. Näin saavutetaan erinomainen pesutulos mahdollisimman pienellä kulutuksella.
Kierrätystankki

Hyödyntää veden ja energian tehokkaasti

Viimeinen huuhteluvesi voidaan johtaa kierrätystankkiin, joka kierrättää sen seuraavissa ohjelmissa käytettäväksi. Tämä lyhentää ohjelma-aikoja ja säästää vettä ja energiaa.