PST 2220 - Turvallinen

Näytä tuote
Luotettava ohjelmanvalinta

Valitseminen on helppoa

Kaikissa koneissa on kolme B-vakioluokan ohjelmaa: 134 °C Yleis, 134 °C Prionit ja 121 °C Yleis. Näin kaikenlaiset instrumentit voidaan käsitellä asianmukaisten standardien mukaisesti. CUBE X:ssä on myös S-luokan ohjelma pakkaamattomien instrumenttien nopeaa sterilointia varten. Ohjelmavalikoimaan kuuluu myös testiohjelmia, kuten vakuumitesti.
Täydellinen prosessidokumentointi

Luotettava dokumentointi ja arkistointi

Kaikissa höyryautoklaaveissa on mahdollisuus täydelliseen prosessitietojen dokumentointiin. Koneissa on sisäinen muisti, jossa on tilaa 400 ohjelman tiedoille. Lisäksi täyttöeräprotokollat voidaan tallentaa automaattisesti USB-tikulle. Siltä on helppo tulostaa tarroja Mielen APH 550 SEGO -etikettitulostimella.
Saumaton prosessidokumentointi LAN:n kautta

Luotettava dokumentointi ja arkistointi

Kaikissa höyryautoklaaveissa on mahdollisuus täydelliseen prosessitietojen dokumentointiin. Koneissa on sisäinen muisti, jossa on tilaa 400 ohjelman tiedoille. Täyttöeräprotokollat voidaan lisäksi siirtää Ethernet-liitännän välityksellä sopivalle tallennusvälineelle. Siltä on helppo tulostaa tarroja Mielen APH 550 SEGO -etikettitulostimella. 
Steriili tuloilmasuodatin

Uudelleensaastuminen estyy

Tyhjiönjälkeisen paineen tasaamiseksi sisäänvedetty huoneilma läpäisee ensin erittäin tehokkaan hiukkassuodattimen, jonka läpäisevyys on vain 0,2 mikrometriä (standardi vaatii 0,3 mikrometriä). Tämän ansiosta instrumenttien uudelleensaastuminen ajelehtivien hiukkasten vuoksi estyy tehokkaasti.
Yksilöllinen käyttäjätunnistus

Turvallinen tunnistus

Tarvittaessa sterilointiohjelmia tarkastavat ja hyväksyvät henkilöt voivat rekisteröityä digitaalisesti. Käyttäjät tunnistautuvat 6-numeroisella PIN-koodilla. Hyväksyntien vahvistamisen lisäksi järjestelmä kirjaa kulloisenkin käyttäjän nimen.