PWM 912 [SD DV DD] - Ympäristötehokkuus

Näytä tuote
Vain Mielellä
Innovatiivinen allas

Pieni veden ja energian kulutus

Uudelleen suunnitellun altaan ja rummun väli on pieni, ja liittymäkohta vesitilaan ja sen lämmityselementteihin on lievästi kaareva. Tämän ansiosta vesipinnan tasot voidaan pitää matalina, mikä säästää merkittävästi vettä ja sähköä.
Määräautomatiikka Plus

Parasta mahdollista tarkkuutta

Vieläkin enemmän säästöjä: Määräautomatiikka Plus mittaa, kuinka paljon rummussa oleviin tekstiileihin imeytyy vettä. Tämän lisäksi se kirjaa ohjainten kautta manuaalisesti syötetyn pyykin painon. Nämä seikat mahdollistavat yhdessä, että kone pystyy räätälöimään vesi-, energia- ja pesuaineasetukset tarpeidesi mukaisiksi. Tämä johtaa selviin säästöihin – myös ohjelma-ajoissa.
Alhaiset kulutusarvot

Taloudellista ja tehokasta

Pienennä kustannuksia ympäristöystävällisesti: Miele Professional ‑pesulakoneiden kulutusarvot ovat erittäin matalia ja tehokkuus huippuluokkaa. Tuotesuunnittelussa tavoitteena ovat koneet, joilla saavutetaan täydellisiä tuloksia käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja vain juuri niin paljon vettä, energiaa ja pesuaineita kuin on ehdottoman välttämätöntä.
Huippukuormituskatkaisin

Jännitepiikkien välttäminen

Kattava energianhallinta auttaa pitämään energiakustannukset alhaisina. Huippukuormituskatkaisin mahdollistaa pesukoneiden, kuivausrumpujen ja mankeleiden integroinnin älykkäisiin energianhallintajärjestelmiin.
ECO-ohjelmat

Säästä jopa 42 % energiaa#*#CO_14727841

ECO-ohjelmapaketti sisältää Puuvilla Eco-, Puuvilla Eco tehopesu- Siliävät kuidut Eco- ja Siliävät kuidut Eco tehopesu -ohjelmat, ja sen voi ladata veloituksetta Mielen verkkosivustolta. Paketin voi asentaa koneisiin Miele Benchmark -ohjelmointityökalun avulla, joka on myös ladattavissa veloituksetta.
Vastuullinen vedenkierrätys (lisävaruste)

Taloudellinen

Vedenkierrätysmoduulin käyttö pienentää vedenkulutusta merkittävästi. Edellisen pesuohjelman loppuhuuhtelun vesi pumpataan vedenkierrätysjärjestelmään ja käytetään uudelleen seuraavassa esipesuohjelmassa. Näin saavutetaan säästöjä ja edistetään arvokkaiden luonnonvarojen vastuullista käyttöä.