PWM 912 [SD DV DD] - Käyttömukavuus

Näytä tuote
Ohjelmavalinta värikehyksen avulla 

Yksinkertainen ja intuitiivinen käyttö 

Pyykki voidaan kohdentaa eri pesu- ja kuivausohjelmiin värin perusteella. Tämä yksinkertainen ja intuitiivinen ominaisuus sujuvoittaa koneen käyttöä ja varmistaa erinomaiset pesu- ja kuivaustulokset. 
Vapaasti ohjelmoitavat pesukoneen ohjauslaitteet

Täydellistä monipuolisuutta

Yksilölliset, ohjelmoitavat ohjauslaitteet mahdollistavat kaikkien pesuparametrien säätämisen kuhunkin käyttökohteeseen ja käyttövaatimuksiin sopiviksi. Nämä yksilölliset ohjelmat voidaan tallentaa ohjelmapaikoille halutussa järjestyksessä. Järjestelmään on jo tallennettu monenlaisia ohjelmia erityyppisten tekstiilien käsittelyä varten. Nämä ohjauslaitteet tarjoavat sinulle kaiken, mitä ammattimainen pyykinhuolto edellyttää.
Käyttöohjeet ovat saatavilla useilla eri kielillä

Selkeä ja helppo ymmärtää

Väärinkäsityksien välttämiseksi käyttäjät voivat valita haluamansa kielen useiden maakohtaisten kielten joukosta. Kaikki näytön ilmoitukset näkyvät tällä kielellä, jolloin käyttöturvallisuus on parhaimmalla mahdollisella tasolla.
Vain Mielellä
Automaattinen luukun lukitus

Helppo avata ja sulkea

Kevyt kosketus on ainoa, mitä tarvitaan. Luukku lukittuu automaattisesti pesuohjelman alussa. Luukku avautuu automaattisesti pesuohjelman päätyttyä.
Ajastin vapaasti säädettävissä

Hyvin suunniteltua pyykinhoitoa

Ajastimen avulla voit päättää etukäteen, koska valitun ohjelman pitäisi alkaa. Tämä on erityinen etu esimerkiksi silloin, kun ohjelman tulisi olla valmis seuraavaan työpäivään mennessä.
M Touch Pro Plus -painikkeet

Professional-koneiden ohjauksen uusi vertailutaso

Koko pinnan värillinen kosketusnäyttö asettaa uudet mittapuut professional-koneiden nopealle ja intuitiiviselle käytölle. Modernin ohjausjärjestelmän ansiosta koneiden käyttö onnistuu sormella pyyhkäisemällä tai koskettamalla ja ohjelmia voidaan muuttaa tarvittaessa. Näin voidaan esimerkiksi muokata ohjelman ominaisuuksia tai luoda kokonaan uusia ohjelmia. Näytön kieli voidaan valita 31 vaihtoehdon joukosta.