PWM 912 [SD DV DD] - Liitettävyys

Näytä tuote
LAN-liitäntä

Turvallinen tiedonsiirto

Ethernet-liitäntä sopii ihanteellisesti kaapeleiden kautta tapahtuvaan paikalliseen ja verkkopohjaiseen viestintään. Sen lisäksi, että tietoja voidaan siirtää prosessien kirjaamiseksi, myös annostelu- ja/tai maksujärjestelmiä voidaan hallita.
WLAN-liitäntä

Langaton tiedonsiirto

WiFi-liitäntä sopii langattomaan paikalliseen ja verkkopohjaiseen viestintään. Prosessitietojen siirtämisen lisäksi se mahdollistaa esimerkiksi annostus- ja/tai maksujärjestelmien ohjauksen.
Connector Box 

Joustava ulkoisten järjestelmien liitäntä

Connector Box tarjoaa helpon tavan liittää uudet Benchmark-koneet ulkoisiin järjestelmiin – kuten maksujärjestelmiin, annostusjärjestelmiin ja huippukuormitusjärjestelmiin. Plug-and-play Connector Box liitetään koneen takana vakiona olevaan liittimeen. Se tarjoaa kätevän tavan asettaa esimerkiksi lämpötilasta tai vesimäärästä riippuvat annostusajat ja välittää lisäksi kanisterien täyttötason viestit.
Maksujärjestelmäliitäntä

Itsepalvelutoiminta

Nämä laitteet sopivat erityisesti itsepalvelupesuloissa käytettäviksi. Sopivan liitännän avulla ne voidaan yhdistää maksujärjestelmiin, joilla veloitetaan käyttöajasta.