PWM 912 [SD DV DD] - Suorituskyky

Näytä tuote
EcoSpeed – patentoitu pesurytmi*Eurooppapatentti: EP 1354997 B1

Uusi mekaanisen käynnin ja veden käytön tasapaino

EcoSpeed-pesuprosessiin kuuluu optimoitu rumpurytmi. Hitaasti pyörivän rummun olakkeet nostavat mukaansa runsaasti vettä, jolloin pyykki kostuu tehokkaasti ylhäältä päin. Nopeutta nostetaan sitten vähitellen ja pyykki painuu rummun seinää vasten. Voimakkaampi mekaaninen liike mahdollistaa intensiivisen puhdistustehon vähemmällä vesimäärällä.
Vain Mielellä
Patentoitu esilinkous*Patentti: EP 2 003 236 B1

Puhdasta alusta alkaen

Märät ja erittäin likaiset siivouspyyhkeet ovat pesuprosessille todellinen haaste. Patentoitu esilinkous poistaa ylimääräisen veden siivousliinoista heti ohjelman aluksi. Tämä vähentää pesuprosessin seuraavaan vaiheeseen pääsevän lian ja tensidien määrää. Tuloksena on erinomainen puhtaus ja paras mahdollinen materiaalien suojaus.
Lyhyet ohjelma-ajat

Nopea ja tehokas

Ovatko lyhyet ohjelma-ajat mielestäsi tärkein seikka? Jos ovat, Miele Professional -pesulakoneet ovat ykkösvalintasi: huippulaatuisen ammattimaisen teknologian ansiosta tekstiilit ovat jälleen käyttövalmiita erittäin nopeasti.
Siivousliinojen käsittely

Heti valmiina käyttöön

Siivouspyyhkeitä voidaan käyttää heti, kun ne on käsitelty puhdistus- tai pintadesinfiointiaineilla jo pesukoneessa. Tämä prosessi säästää merkittävästi aikaa ja parantaa puhdistustehoa ja tehokkuutta – erityisesti manuaaliseen käsittelyyn verrattuna.
3-ulotteinen epätasapainon valvonta

Ammattitason linkous

3D-epätasapainon valvonta takaa yhteneväiset jäännöskosteusarvot. Lisäksi se vähentää jousitusjärjestelmään ja rummun laakereihin kohdistuvaa rasitusta, mikä on merkittävä tekijä, kun halutaan pesukoneen kestävän käytössä pitkään.