PWM 912 [SD DV DD] - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Todistetusti hygieenistä

Tehoaa viruksiin, tieteellisesti todistetusti

Turvalliseen ja nopeaan pyykinhuoltoon muissa kuin terveydenhuollon yrityksissä: Integratiivisen hygienian ja virologian laitoksen sertifioinnin mukaan pesu Benchmark-sarjan pyykinpesukoneissa Mielen ProCare Tex ‑pesuaineilla poistaa yli 99,9 % vaipallisista ja ei-vaipallisista viruksista, kun käytetään Puuvilla 70 °C ‑ohjelmaa.
M Touch Pro Plus -painikkeet

Professional-koneiden ohjauksen uusi vertailutaso

Koko pinnan värillinen kosketusnäyttö asettaa uudet mittapuut professional-koneiden nopealle ja intuitiiviselle käytölle. Modernin ohjausjärjestelmän ansiosta koneiden käyttö onnistuu sormella pyyhkäisemällä tai koskettamalla ja ohjelmia voidaan muuttaa tarvittaessa. Näin voidaan esimerkiksi muokata ohjelman ominaisuuksia tai luoda kokonaan uusia ohjelmia. Näytön kieli voidaan valita 31 vaihtoehdon joukosta.
Vain Mielellä
Automaattinen luukun lukitus

Helppo avata ja sulkea

Kevyt kosketus on ainoa, mitä tarvitaan. Luukku lukittuu automaattisesti pesuohjelman alussa. Luukku avautuu automaattisesti pesuohjelman päätyttyä.
Vapaasti ohjelmoitavat pesukoneen ohjauslaitteet

Täydellisen monikäyttöinen

Vapaa ohjelmoitavuus mahdollistaa kaikkien pesuparametrien muokkaamisen kulloisenkin käyttötarkoituksen ja kulloistenkin vaatimusten mukaisiksi. Tällaiset yksilölliset ohjelmat voidaan tallentaa juuri haluamaasi järjestykseen. Koneeseen on jo tallennettu erilaisia ohjelmia erityyppisten tekstiilien pesuun. Nämä ohjausjärjestelmät tarjoavat käyttöösi kaiken, mitä ammattitason pyykinhuolto vaatii.
Tehokas tuplajousijärjestelmä*Saksalainen patentti: DE 102010037103 B3

Äärimmäisen tasainen käynti

Erittäin tehokas kahdesta yksittäisestä jousesta ja lisäiskunvaimentimista koostuva jousitusjärjestelmä parantaa huomattavasti pesukoneen sivusuuntaista vakautta. Näin myös linkousvaiheen tärinä saadaan minimoitua.
Vain Mielellä
Patentoitu kennorumpu 2.0

Hellävarainen tekstiileille, erinomainen pesuteho

Kennorummun erityismuotoillut olakkeet nostavat veden ja kuljettavat sen rummun yläosaan pesun aikana. Olakkeiden reiät suihkuttavat veden alas pyykkiin, jolloin se kostuu läpikotaisin. Mielen kennorummun muotoillun rakenteen ansiosta pyykki liukuu kevyesti ohuen vesikalvon päällä.*Patentti: EP 2 700 744 B1
EcoSpeed – patentoitu pesurytmi*Eurooppapatentti: EP 1354997 B1

Uusi mekaanisen käynnin ja veden käytön tasapaino

EcoSpeed-pesuprosessiin kuuluu optimoitu rumpurytmi. Hitaasti pyörivän rummun olakkeet nostavat mukaansa runsaasti vettä, jolloin pyykki kostuu tehokkaasti ylhäältä päin. Nopeutta nostetaan sitten vähitellen ja pyykki painuu rummun seinää vasten. Voimakkaampi mekaaninen liike mahdollistaa intensiivisen puhdistustehon vähemmällä vesimäärällä.
Vain Mielellä
Patentoitu esilinkous*Patentti: EP 2 003 236 B1

Puhdasta alusta alkaen

Märät ja erittäin likaiset siivouspyyhkeet ovat pesuprosessille todellinen haaste. Patentoitu esilinkous poistaa ylimääräisen veden siivousliinoista heti ohjelman aluksi. Tämä vähentää pesuprosessin seuraavaan vaiheeseen pääsevän lian ja tensidien määrää. Tuloksena on erinomainen puhtaus ja paras mahdollinen materiaalien suojaus.
Lyhyet ohjelma-ajat

Nopea ja tehokas

Ovatko lyhyet ohjelma-ajat mielestäsi tärkein seikka? Jos ovat, Miele Professional -pesulakoneet ovat ykkösvalintasi: huippulaatuisen ammattimaisen teknologian ansiosta tekstiilit ovat jälleen käyttövalmiita erittäin nopeasti.
Siivousliinojen käsittely

Heti valmiina käyttöön

Siivouspyyhkeitä voidaan käyttää heti, kun ne on käsitelty puhdistus- tai pintadesinfiointiaineilla jo pesukoneessa. Tämä prosessi säästää merkittävästi aikaa ja parantaa puhdistustehoa ja tehokkuutta – erityisesti manuaaliseen käsittelyyn verrattuna.
3-ulotteinen epätasapainon valvonta

Ammattitason linkous

3D-epätasapainon valvonta takaa yhteneväiset jäännöskosteusarvot. Lisäksi se vähentää jousitusjärjestelmään ja rummun laakereihin kohdistuvaa rasitusta, mikä on merkittävä tekijä, kun halutaan pesukoneen kestävän käytössä pitkään.
ECO-ohjelmat

Säästä jopa 42 % energiaa*Esimerkkinä kylmään veteen liitetty PWM 916 Puuvilla Eco- tai Puuvilla Eco tehopesu -ohjelmissa verrattuna normaaliin Puuvilla-ohjelmaan kylmävesiliitännällä. Tämä tieto perustuu laboratoriossa mitattuihin arvoihin, tavanomaisen käytön arvot voivat poiketa tästä.

ECO-ohjelmapaketti sisältää Puuvilla Eco-, Puuvilla Eco tehopesu- Siliävät kuidut Eco- ja Siliävät kuidut Eco tehopesu -ohjelmat, ja sen voi ladata veloituksetta Mielen verkkosivustolta. Paketin voi asentaa koneisiin Miele Benchmark -ohjelmointityökalun avulla, joka on myös ladattavissa veloituksetta.
Vain Mielellä
Innovatiivinen allas

Pieni veden ja energian kulutus

Uudelleen suunnitellun altaan ja rummun väli on pieni, ja liittymäkohta vesitilaan ja sen lämmityselementteihin on lievästi kaareva. Tämän ansiosta vesipinnan tasot voidaan pitää matalina, mikä säästää merkittävästi vettä ja sähköä.
Pienet kulutusarvot

Taloudellinen ja tehokas

Pienennä kustannuksia ympäristöystävällisesti: Miele Professional ‑pesulakoneiden kulutusarvot ovat erittäin matalia ja tehokkuus huippuluokkaa. Tuotesuunnittelussa tavoitteena ovat koneet, joilla saavutetaan täydellisiä tuloksia käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja vain juuri niin paljon vettä, energiaa ja pesuaineita kuin on ehdottoman välttämätöntä.