PWM 912 [SD DV DD] - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Todistetusti hygieenistä

Tehoaa viruksiin - tieteellisesti todistettu

Turvalliseen ja nopeaan pyykinhuoltoon muissa kuin terveydenhuollon yrityksissä: Interaktiivisen hygienian ja virologian laitoksen sertifioinnin mukaan pesu Benchmark-sarjan pyykinpesukoneissa Mielen ProCare Tex  ‑pesuaineilla poistaa yli 99,9 %* vaipallisista ja ei-vaipallisista viruksista, kun käytetään Puuvilla 70 °C ‑ohjelmaa.
Vapaasti ohjelmoitavat pesukoneen ohjauslaitteet

Täydellistä monipuolisuutta

Yksilölliset, ohjelmoitavat ohjauslaitteet mahdollistavat kaikkien pesuparametrien säätämisen kuhunkin käyttökohteeseen ja käyttövaatimuksiin sopiviksi. Nämä yksilölliset ohjelmat voidaan tallentaa ohjelmapaikoille halutussa järjestyksessä. Järjestelmään on jo tallennettu monenlaisia ohjelmia erityyppisten tekstiilien käsittelyä varten. Nämä ohjauslaitteet tarjoavat sinulle kaiken, mitä ammattimainen pyykinhuolto edellyttää.
Vain Mielellä
Automaattinen luukun lukitus

Helppo avata ja sulkea

Kevyt kosketus on ainoa, mitä tarvitaan. Luukku lukittuu automaattisesti pesuohjelman alussa. Luukku avautuu automaattisesti pesuohjelman päätyttyä.
M Touch Pro Plus -painikkeet

Professional-koneiden ohjauksen uusi vertailutaso

Koko pinnan värillinen kosketusnäyttö asettaa uudet mittapuut professional-koneiden nopealle ja intuitiiviselle käytölle. Modernin ohjausjärjestelmän ansiosta koneiden käyttö onnistuu sormella pyyhkäisemällä tai koskettamalla ja ohjelmia voidaan muuttaa tarvittaessa. Näin voidaan esimerkiksi muokata ohjelman ominaisuuksia tai luoda kokonaan uusia ohjelmia. Näytön kieli voidaan valita 31 vaihtoehdon joukosta.
Tehokas tuplajousitus

Äärimmäisen tasainen käynti

Erittäin tehokas kahdesta yksittäisestä jousesta ja lisäiskunvaimentimista koostuva jousitusjärjestelmä parantaa huomattavasti pesukoneen sivusuuntaista vakautta. Näin myös linkousvaiheen tärinä saadaan minimoitua.
Vain Mielellä
Patentoitu kennorumpu 2.0

Hellävarainen tekstiileille, erinomainen pesuteho

Kennorummun erityismuotoillut olakkeet nostavat veden ja kuljettavat sen rummun yläosaan pesun aikana. Olakkeiden reiät suihkuttavat veden alas pyykkiin, jolloin se kostuu läpikotaisin. Mielen kennorummun muotoillun rakenteen ansiosta pyykki liukuu kevyesti ohuen vesikalvon päällä.*Patentti: EP 2 700 744 B1
3-ulotteinen epätasapainon valvonta

Ammattitason linkous

3D-epätasapainon valvonta takaa yhteneväiset jäännöskosteusarvot. Lisäksi se vähentää jousitusjärjestelmään ja rummun laakereihin kohdistuvaa rasitusta, mikä on merkittävä tekijä, kun halutaan pesukoneen kestävän käytössä pitkään.
EcoSpeed – patentoitu pesurytmi*Eurooppapatentti: EP 1354997 B1

Uusi mekaanisen käynnin ja veden käytön tasapaino

EcoSpeed-pesuprosessiin kuuluu optimoitu rumpurytmi. Hitaasti pyörivän rummun olakkeet nostavat mukaansa runsaasti vettä, jolloin pyykki kostuu tehokkaasti ylhäältä päin. Nopeutta nostetaan sitten vähitellen ja pyykki painuu rummun seinää vasten. Voimakkaampi mekaaninen liike mahdollistaa intensiivisen puhdistustehon vähemmällä vesimäärällä.
Lyhyet ohjelma-ajat

Nopea ja tehokas

Ovatko lyhyet ohjelma-ajat mielestäsi tärkein seikka? Jos ovat, Miele Professional -pesulakoneet ovat ykkösvalintasi: huippulaatuisen ammattimaisen teknologian ansiosta tekstiilit ovat jälleen käyttövalmiita erittäin nopeasti.
Vain Mielellä
Siivousliinojen käsittely

Heti valmiina käyttöön

Siivouspyyhkeitä voidaan käyttää heti, kun ne on käsitelty puhdistus- tai pintadesinfiointiaineilla jo pesukoneessa. Tämä prosessi säästää merkittävästi aikaa ja parantaa puhdistustehoa ja tehokkuutta – erityisesti manuaaliseen käsittelyyn verrattuna.
Vain Mielellä
Patentoitu esilinkous*Patentti: EP 2 003 236 B1

Puhdasta alusta alkaen

Märät ja erittäin likaiset siivouspyyhkeet ovat pesuprosessille todellinen haaste. Patentoitu esilinkous poistaa ylimääräisen veden siivousliinoista heti ohjelman aluksi. Tämä vähentää pesuprosessin seuraavaan vaiheeseen pääsevän lian ja tensidien määrää. Tuloksena on erinomainen puhtaus ja paras mahdollinen materiaalien suojaus.
Vain Mielellä
Innovatiivinen allas

Pieni veden ja energian kulutus

Uudelleen suunnitellun altaan ja rummun väli on pieni, ja liittymäkohta vesitilaan ja sen lämmityselementteihin on lievästi kaareva. Tämän ansiosta vesipinnan tasot voidaan pitää matalina, mikä säästää merkittävästi vettä ja sähköä.
Alhaiset kulutusarvot

Taloudellista ja tehokasta

Pienennä kustannuksia ympäristöystävällisesti: Miele Professional ‑pesulakoneiden kulutusarvot ovat erittäin matalia ja tehokkuus huippuluokkaa. Tuotesuunnittelussa tavoitteena ovat koneet, joilla saavutetaan täydellisiä tuloksia käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja vain juuri niin paljon vettä, energiaa ja pesuaineita kuin on ehdottoman välttämätöntä.
ECO-ohjelmat

Säästä jopa 42 % energiaa#*#CO_14727841

ECO-ohjelmapaketti sisältää Puuvilla Eco-, Puuvilla Eco tehopesu- Siliävät kuidut Eco- ja Siliävät kuidut Eco tehopesu -ohjelmat, ja sen voi ladata veloituksetta Mielen verkkosivustolta. Paketin voi asentaa koneisiin Miele Benchmark -ohjelmointityökalun avulla, joka on myös ladattavissa veloituksetta.