PRI 418 [EL LAM IB] - Tärkeimmät ominaisuudet

Näytä tuote
Vain Mielellä
FlexControl-jalkakytkin

Kaikki hallinnassa

Syötön aikana tapahtuvat virheet voidaan helposti välttää: liikuteltavan jalkakytkimen aktivoiminen pysäyttää telan. Myös syöttöhihnoilla varustettujen mankeleiden hihnat pysähtyvät.
Lamellijousipäällyste

Tasainen puristuspaine

Lamellijousipäällyste takaa tasaisen puristuspaineen. Tämän vuoksi tämä erittäin kestävä telan päällyste sopii erityisesti korkealaatuisten pöytäliinojen mankelointiin.
Vain Mielellä
Syötön valvonta

Koko leveyden yhtenäinen käyttö

Virheetön viimeistely edellyttää koko leveyden yhtenäistä käyttöä. Jos mankelin reunoista vain toinen on käytössä pitkään, järjestelmä huomaa sen ja antaa käyttäjälle ilmoituksen näyttöön sekä äänimerkin.
Vain Mielellä
Patentoitu EasyFold-laskostuspöytä*

Jäähdytys

Miele Professionalin patentoitu pyykin laskotuspöytä: Laskostuspöydän kennomainen rakenne ja erityinen rei'ityskuviointi jäähdyttää pyykkiä jo ennen laskostamista. Samaan aikaan pehmeä ilmavirta sileyttää pyykkiä entisestään ja pyykki on laskostettavissa nopeasti ja siististi.
Suorituskykyinen & suurikokoinen mankelikouru

Poikkeukselliset viimeistelytulokset

Alumiininen mankelikouru kuumenee käyttölämpötilaan erittäin nopeasti ja jakaa lämmön hyvin tasaisesti. Sen ainutlaatuiselle rakenteelle on tunnusomaista erittäin suuri ympärikietoutumiskulma. Sen avulla voidaan saavuttaa erinomaisia viimeistelytuloksia.
Pienet kulutusarvot

Taloudellinen ja tehokas

Pienennä kustannuksia ympäristöystävällisesti: Miele Professional ‑pesulakoneiden kulutusarvot ovat erittäin matalia ja tehokkuus huippuluokkaa. Tuotesuunnittelussa tavoitteena ovat koneet, joilla saavutetaan täydellisiä tuloksia käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja vain juuri niin paljon vettä, energiaa ja pesuaineita kuin on ehdottoman välttämätöntä.