PRI 318 [EL STW] - Käyttömukavuus

Näytä tuote
Taukotoiminto

Lyhyen tauon pitäminen

Kun haluat pitää mankeloinnissa lyhyen tauon, voit kytkeä sen energiansäästötilaan, mikä myös suojaa koneen materiaaleja. Jos et aio käyttää mankelia vähään aikaan, voit kytkeä sen tilaan, joka sekä suojaa pyykkiä että säästää energiaa. Kaikki PM 12 -mankelit: Kun valitset näytöltä taukotoiminnon, silityskouru vetäytyy irti ja tela pysähtyy. Lämmitys pysyy aluksi päällä, mutta lämpötilaa lasketaan 5 minuutin kuluttua.
Telan nopeus säädettävissä

Mukautettu mankelointinopeus

Eri mankelointinopeudet ovat tarpeen pyykin tyypin ja jäännöskosteuden mukaan. Tämän vuoksi voit säätää Miele Professional -mankeleiden telan nopeutta vähän kerrallaan. Näin ollen laite voidaan mukauttaa myös eri käyttäjien työskentelynopeuksiin.
Vain Mielellä
FlexControl-jalkakytkin

Kaikki hallinnassa

Syötön aikana tapahtuvat virheet voidaan helposti välttää: liikuteltavan jalkakytkimen aktivoiminen pysäyttää telan. Myös syöttöhihnoilla varustettujen mankeleiden hihnat pysähtyvät.
Suosikkiohjelma

Nopea ja kätevä

Usein käytetty lämpötila- ja mankelointinopeusyhdistelmä voidaan tallentaa suosikkiohjelmaksi. Silloin se näkyy kosketusnäytössä erityisellä nimellä ja voidaan valita yhdellä kosketuksella.