Eläinlääkäri hoitaa tytön kissaa.

Ratkaisut eläinlääkäreille ja eläinhoitoloihin

Kattavat ratkaisumme hygieniasta huolehtimiseen

Eläinlääkäritoimintaan ja eläintenhoitoon kohdistuu tiukkoja hygieniavaatimuksia, joilla suojataan sekä eläimiä ja niiden omistajia että klinikoiden työntekijöitä. Hygieniasta huolehtiminen edellyttää kattavia ratkaisuja. Miele Professional on asiantunteva kumppanisi. Sairaiden eläinten hoidossa syntyy paljon pyykkiä. Arjen työhön klinikalla kuuluu myös instrumenttien puhdistus, desinfiointi ja sterilointi. Siksi on äärimmäisen tärkeää varmistaa, että koko ympäristö on puhdas ja turvallinen.

Löydä täydelliset ratkaisut

Kattava ratkaisu Miele Professionalilta

Ratkaisut instrumenttien käsittelyyn

Miele Professional 360PRO tarjoaa täydellisen järjestelmän turvalliseen ja tehokkaaseen hoitovälineiden puhdistukseen eläinlääkärikeskuksissa.

Ratkaisut klinikan pyykinhuoltoon

Pieni koko, erinomainen suorituskyky – Pikkujättiläiset huolehtivat lääkäriaseman tekstiilien hygieniasta.

Huolto

“Immer Besser” (yhä paremmin) ‑filosofiansa mukaisesti Miele takaa parhaan laadun ja tuotantostandardit.

Lääkäri kumartuu potilaiden edessä odotushuoneessa. Kolme aikuista ja pieni tyttö odottavat pääsyä vastaanotolle. Kaikilla on kasvomaskit.

Tiukat turvallisuusvaatimukset: Hygienia lääkärin ja hammaslääkärin vastaanotoilla sekä sairaaloissa

Potilaiden neuvomisen ja hoidon lisäksi lääke- ja hammaslääketieteen aloilla työskentelevien päivittäisiin tehtäviin kuuluu riittävästä hygieniasta huolehtiminen. Hygieeninen pyykin, astioiden ja instrumenttien käsittely auttaa välttämään ja ehkäisemään infektioita.

Suositeltavat tuotteet

Laatua joka tasolla: 360PRO -järjestelmämme tarjoaa sinulle oikean ratkaisun joka tilanteeseen. Löydä sopivimmat tuotteet oman alasi ja käyttökohteesi tarpeisiin.

Referenssimme – Eläinlääkärit ja eläinhoitolat

Langehanenbergin kouluratsastustalli
Hevosurheilu – Michaels & Beerbaum
Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko parantaa päivittäisten puhdistusprosessiesi laatua tai pienentää kustannuksia? Me tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja: ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!

Media ja ladattavat tiedostot
Makasiini ja tarinoita
Seuraa meitä