EtusivuKäyttökohteetHotelli Château de la Messardière

Hotelli Château de la Messardière

Puhdasta hyvinvointia salaperäisessä ympäristössä Vielä jokin aika sitten monet St. Tropez'n asukkaat olivat vakuuttuneita siitä, että siellä kummitteli. Kun edellinen omistaja kuoli ja talon vieraita kuljettanut pieni juna teki viimeisen matkansa läheisen mäntymetsikön läpi, ylellinen elämä kylän viereisellä kukkulalla sijaitsevassa pienessä Château de la Messardièressa loppui vähitellen.

Nautintoa etelän auringon alla

Vuonna 1990 restauroitu ja laajennettu Château de la Messardière tarjoaa vaativille vierailleen enemmän kuin pelkkää luksushotellin mukavuutta. Jo pelkästään Provencen rannikolle saapuminen saa vieraan tuntemaan aitoa elämäniloa: viinitarhat etelän auringossa, pittoreskit kalamajat ja hohtava välimeri. Kadehdittavan rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä kukkuloilla auringon ja meren välissä sijaitseva rakennus tarjoaa häikäisevän näkymän Ramatuellen hiekkarannalle ja Saint-Tropezin kaupunkiin, joka on loistokkaasta maineestaan huolimatta onnistunut säilyttämään aidon ja yksilöllisen ikivanhan kalastajakylän charminsa.

Kaikissa hotellin 75 vierashuoneessa ja 41 sviitissä on oma parveke tai terassi. Château de la Messardièren asiakkailleen tarjoamien laadukkaiden liinavaatteiden ja kirjailtujen käsipyyhkeiden lisäksi muutakin pyykkiä tulee paljon. Gourmet-ravintola, hotellin yksityisellä rannalla sijaitseva rantaravintola sekä hotellin oma kauneushoitola ja kampaamo tarvitsevat jatkuvasti täydellisesti pestyjä ja viimeisteltyjä pöytäliinoja ja pyyhkeitä. Hotelli luottaa laadukkaiden tekstiiliensä huollossa Mielen uusinta tekniikkaa edustaviin pyykinhuoltokoneisiin.

Tarvitsetko yksilöllistä tukea?

Kaikki yhdeltä toimittajalta: Miele Professional vastaa tarpeisiin pyykinhuollosta laboratoriopesukoneisiin. Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on viimeisintä yksityiskohtaa myöten räätälöity juuri sinun toimintasi tarpeisiin.

Lue lisää asiaan liittyvistä käyttökohteista

Voit varmistua asiantuntemuksestamme myös muiden referenssikohteiden avulla