EtusivuKäyttökohteetHotelli Ebner's Waldhof am See

Hotelli Ebner's Waldhof am See

Oma henkilökohtainen lomamaailmasi: Ebner's Waldhofissa sinua odottaa henkilökohtaisesta huolenpidosta syntyvä ylellisyyden tunne sekä kattava palveluvalikoima. Hotellin oma lyöntiharjoittelualue golf-kouluineen, uimaranta, auringonottonurmi ja ‑terassi sekä houkutteleva kylpylä hyvinvointi-, kauneus- ja terveyshoitoineen tarjoavat lähes rajattoman valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja.

Hengensalpaava tausta

Ebner's Waldhof am See on upea kylpyläparatiisi taianomaisissa alppimaisemissa, Salzkammergutissa kauniin järven rannalla. Tämä neljän tähden hotelli tunnetaan poikkeuksellisen infrastruktuurinsa ja viimeisintä uutta edustavien hoitojensa lisäksi muustakin. Rakennusten kutsuva ja alueelle tyypillinen arkkitehtuuri, ylistetty keittiö, joka käyttää yksinomaan luomutuotteita, jättävät vain vähän toivomisen varaa. Vuonna 2005 hotellille myönnettiin Best Health Austria ‑sertifikaatti, joka on virallistesti tunnustettu hoitolaitoksille myönnettävä laatumerkki.

Täällä henkilökohtaisesta huolenpidosta syntyvä ylellisyyden tunne yhdistyy kattavaan palveluvalikoimaan. Hotellin oma lyöntiharjoittelualue golf-kouluineen, uimaranta, auringonottonurmi ja ‑terassi sekä houkutteleva kylpylä hyvinvointi-, kauneus- ja terveyshoitoineen tarjoavat lähes rajattoman valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja. Ravintolat, majoitustoiminta ja erilaiset kylpylähoidot tuottavat valtavat määrät pyykkiä. Tähän tarvitaan Mielen täydellisesti organisoitua huipputekniikkaa, joka varmistaa, että vierailla on käytössään täydellisesti pestyt ja viimeistellyt pyyheliinat, kylpypyyhkeet, pöytäliinat ja liinavaatteet.

Tarvitsetko yksilöllistä tukea?

Kaikki yhdeltä toimittajalta: Miele Professional vastaa tarpeisiin pyykinhuollosta laboratoriopesukoneisiin. Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on viimeisintä yksityiskohtaa myöten räätälöity juuri sinun toimintasi tarpeisiin.

Lue lisää asiaan liittyvistä käyttökohteista

Voit varmistua asiantuntemuksestamme myös muiden referenssikohteiden avulla