Käsi lajittelee värillistä pyykkiä, taustalla avoin pesukone.

Ratkaisut itsepalvelupesuloihin

Nopeasti puhdasta pyykkiä, hellävaraisesti

Itsepalvelupesuloiden pesukoneet ja kuivausrummut ovat jatkuvassa käytössä päivittäin. Koneet joutuvat käsittelemään isoja pyykkieriä ja niiden tulee aina tuottaa täydellisiä pesutuloksia, vaikka pyykin likaisuusaste ja tekstiilien kestävyys vaihtelevat ja pestävänä saattaa olla pellavaa, satiinia tai villaa. Lyhyiden ohjelma-aikojen lisäksi itsepalvelupesuloiden taloudellinen menestys edellyttää koneilta kestävyyttä. Miele Professionalin pesukoneet ja kuivausrummut ovat erittäin suorituskykyisiä ja niiden ohjelmat säästävät luonnonvaroja ja pitävät kustannukset pieninä koko käyttöikänsä ajan. Koneet ovat helpon ja intuiviivisen ohjausjärjestelmänsä ansiosta mukavia käyttää, mikä myös parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Löydä täydelliset ratkaisut

Energiaa säästävät pesukoneet ja kuivausrummut itsepalvelupesuloihin

Ammattikäyttöön tarkoitettu pesulatekniikka

Puhdasta ja viimeisteltyä pyykkiä hetkessä – ammattikäyttöön tarkoitetuilla Miele Professional ‑pesukoneilla, ‑kuivausrummuilla ja ‑mankeleilla

Kätevät varusteet

Kätevät varusteet: jalusta ja pyykkikärry helpottavat pyykinhuoltoa

Maksujärjestelmät pesukoneisiin ja kuivausrumpuihin

Miele Professionalin helppokäyttöiset ja luotettavat mekaaniset ja digitaaliset maksujärjestelmät optimoivat itsepalvelupesuloiden maksukäytännöt

Huolto

Luotettavaa Mielen asiakaspalvelua

Suositeltavat tuotteet

Nopeat pesuohjelmat, erinomainen suorituskyky, lyömättömän hellävaraisia pyykille: löydä itsepalvelupesulaasi sopivat pesukoneet, kuivausrummut ja mankelit.

Referenssimme – Itsepalvelupesulat

Autokujan Pyykkiparkki

Suosittu itsepalvelupesula Jämsässä luottaa Miele Professional -ratkaisuihin.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko saavuttaa täydellisiä pesutuloksia, vaikka pestävää ja kuivattavaa on paljon? Luota vuosikymmenten kokemukseemme pesulakoneiden alalta.

Media ja ladattavat tiedostot
Seuraa meitä