Käsi lajittelee värillistä pyykkiä, taustalla avoin pesukone.

Suositeltavat ratkaisut itsepalvelupesuloihin

EtusivuKäyttökohteetItsepalvelukäyttöItsepalvelupesulatTuotesuositukset itsepalvelupesuloille
Nainen silittää paitaa Mielen höyrysilityskeskuksella. Taustalla harmaa pesukone ja kuivausrumpu.

Pesulatekniikkaratkaisut itsepalvelupesuloihin

Nopeat pesuohjelmat, erinomainen suorituskyky, lyömättömän hellävaraisia pyykille: löydä itsepalvelupesulaasi sopivat pesukoneet, kuivausrummut ja mankelit. Koneet takaavat tehokkaat työprosessit. Näissä kestävissä ammattimaisissa koneissa on Mielen patentoima kennorumpu ja käyttäjäystävälliset säätimet ja painikkeet. Kattavat lisävarusteet, kuten maksujärjestelmät, jalustat ja pyykkikärryt ovat optimaalinen lisä yleiskäyttöisille teksiilinhuollon sovelluksille ja kannattavalle itsepalvelupesulalle.

Toimintaasi tukevat digitaaliset ratkaisut

Kaksi aikuista keskustelee appWash-toimisessa pesutuvassa.

appWash

Digitaalinen ratkaisu itsepalvelupesutupaan

appWash muuntaa itsepalvelupesutupasi digitaaliseksi ja vähentää siten päivittäisestä käytöstä syntyviä kuluja. Mottomme: Paremmin selvillä kaikesta. Vähemmällä vaivalla.

Paremmin selvillä kaikesta. Digaalisen yleiskuvan ansiosta näet milloin ja missä vain, mitä pesutuvassasi tapahtuu.

Vähemmällä vaivalla. Sinun ei enää koskaan tarvitse jakaa asiakaskortteja tai rahakkeita, kerätä käteistä tai pelätä että rahasi joutuvat varkaiden käsiin.

Lue lisää tälle alalle tarjoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Itsepalvelupesuloiden pesukoneet ja kuivausrummut ovat jatkuvassa käytössä päivittäin. Koneet joutuvat käsittelemään isoja pyykkieriä ja niiden tulee aina tuottaa täydellisiä pesutuloksia, vaikka pyykin likaisuusaste ja tekstiilien kestävyys vaihtelevat ja pestävänä saattaa olla pellavaa, satiinia tai villaa. Lyhyiden ohjelma-aikojen lisäksi itsepalvelupesuloiden taloudellinen menestys edellyttää koneilta kestävyyttä.