Ratkaisut kiinteistöhuollolle

Ensiluokkaista käsittelyä ja hellävaraista pesua

Nykyaikaisia sopimussiivouspalveluja tarjoavat yritykset panostavat perusteelliseen puhdistukseen, turvalliseen hygieniaan ja taloudellisiin työprosesseihin – tähän tarkoitukseen kehitimme Mop Star ‑pesukoneet, jotka tarjoavat erikoisohjelmia, joilla saavutetaan täydellisiä tuloksia. Mielen maailmankuulu laatu tarkoittaa nopeita ja sujuvia prosesseja. Mielen pesukoneissa on tehokkaita ohjelmia erilaisten siivousalalla käytettävien tekstiilien, kuten moppien ja siivouspyyhkeiden käsittelyä varten. Ne ovat ydinosa järjestelmäratkaisua, johon kuuluvat myös tarkkaan harkitut varusteet ja laaja valikoima neuvonta- ja jälkimarkkinointipalveluja.

Löydä täydelliset järjestelmäratkaisut

Tiukat hygienia- ja puhdistusvaatimukset

Mielen erikoisohjelmat

Mahdollisimman helppoa ja kätevää: Mop Star ‑pesukoneissa on Mielen kehittämiä erikoisohjelmia

Täydellisesti kalibroitua tekniikkaa

Päivittäisen elämän haasteisiin kehitettyinä ne takaavat moppien, pyyhkeiden, työvaatteiden ja muiden tekstiilien täydellisen puhdistuksen.

Huolto

Ostaessasi Miele-koneen valitset pitkän käyttöiän ja huippulaadun. Jos tarvitset kuitenkin apua, Miele-huolto voi tarjota sitä nopeasti ja luotettavasti.

Siivousfirman työntekijä täyttämässä moppeja Miele Professional ‑pesukoneeseen.

Desinfiointi: Hygienia kiinteistönhuollossa

Siivous- ja desinfiointityötä tekevillä siivousalan työntekijöillä on ratkaiseva osa infektioiden torjunnassa, etenkin alueilla, joissa hygienia on erittäin tärkeää, kuten sairaaloissa, elintarvikeliikkeissä ja julkisissa rakennuksissa. Tällaisissa tapauksissa pyyhkimällä suoritettava desinfiointi parantaa suojaa merkittävästi. Tämä kuitenkin edellyttää, että käytettävät siivoustekstiilit on desinfioitu asianmukaisesti pesukoneessa.

Suositeltavat tuotteet

Tilojen huoltoon ja siivoukseen tarkoitetut laitteet on suunniteltu perusteellisen puhdistuksen ja hygienian korkeisiin vaatimuksiin.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko parantaa päivittäisten puhdistusprosessiesi laatua tai pienentää kustannuksia? Me tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja: ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!

Media ja ladattavat tiedostot
Seuraa meitä