Ammattikäyttöön tarkoitettu lääkintälaitetekniikka

EtusivuTuotteetLääkintälaitetekniikka

Selkeä ratkaisu sairaaloille ja lääkärinvastaanotoille

Kokonaisvaltainen lähestymistapa instrumentien käsittelyyn: Miele Professional asettaa innovatiivisia merkkipaaluja instrumenttien tehokkaaseen ja turvalliseen koneelliseen käsittelyyn. lääkärinvastaanotot ja klinikat hyötyvät yhden ja saman toimittajan neljävaiheisesta ratkaisusta, joka optimoi sekä puhdistusprosessit että hallinnollisen työn.

*Napsauttamalla linkkiä pääset Steelco Groupin verkkosivuille. Steelco on Miele Groupin kokonaan omistaja tytäryhtiö ja se huolehtii muun muassa sairaaloiden keskusvälinehuollon suunnittelu- ja varusteluprojekteista.

Uudet tuotteet

Miele Professional tarkoittaa innovaatiota. Tutustu nyt uusimpiin tuoteinnovaatioihimme ja löydä oikea ratkaisu tarpeisiisi.

Miksi valita Miele Professionalin lääkintälaitetekniikka?

Vankka ja kestävä

Laatua, johon voit luottaa

Vaativa työpäivä edellyttää tuotteita, joihin voidaan aina luottaa sataprosenttisesti. Tämän luotettavuuden takaamiseksi kaikki Miele Professional -koneet käyvät läpi perusteelliset laatutestit ja äärimmäisen tiukan lopputarkastuksen. Vasta kun koneet ovat läpäisseet kaikki testit, ne voidaan toimittaa tai asentaa käyttöpaikalle. Jatkuvat ja tiukat laatutarkastukset ovat tärkeä osa korkeita laatustandardeja, joita Miele Professional itselleen asettaa. Nämä standardit koskevat myös yksittäisten komponenttien tuotantoa ja johtavat huomattavan kattavaan tuotantoon: metallinkäsittelyyn, muoviosien valmistukseen, moottorien ja pumppujen kehitykseen sekä elektroniikan valmistukseen. Miele huolehtii itse kaikista tärkeistä tuotantovaiheista, joten se pystyy täysin valvomaan laatua kaikilla eri alueilla.
Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellista tehokkuutta ja taloudellisuutta.

Erittäin suorituskykyinen, tehokas ja samalla taloudellinen laite. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional -järjestelmiin. Koneemme ja prosessimme erottuvat edukseen erittäin alhaisen veden-, sähkön- ja kemikaalienkulutuksen sekä innovatiivisisten ohjelmien ansiosta, joilla saavutetaan erinomaiset puhdistustulokset samalla kun huolehditaan käsiteltävistä materiaaleista hellävaraisesti. Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä, kuten väittämiä järjestelmän ja luonnonvarojen säästöstä. Laadukkaiden materiaalien ja tuotantoprosessien ansiosta Miele Professional -koneet kestävät käytössä pitkään – toinen etu taloudellisuuden kannalta.
Rahoituspalvelut

Mukautetut tarjoukset

Miele Professional -koneet ja -lisävarusteet tuovat etuja alusta lähtien – jo sijoituksen suunnitteluvaiheessa. Palvelu- ja myyntituen lisäksi Miele tarjoaa tarvittaessa myös edullisia rahoituspalveluita. Oli kyseessä sitten rahoitus, liisaus tai vuokraus, räätälöityjen ja joustavien rahoitusvaihtoehtojemme avulla pääset nopeasti nauttimaan kuuluisasta Miele-laadusta. 
Hyvissä käsissä

Suunnittelu ja asennus – Miele alusta alkaen

Jo ennen uuden koneesi asentamista Miele on rinnallasi kattavien neuvontapalveluidensa kanssa. Näihin kuuluvat nykyisten ja tulevien kapasiteettivaatimuksien laskelmat sekä perusteelliset taloudelliset näkökohdat. Ja kun Miele on vahva kumppanisi erityisesti suuremmissa projekteissa, voit hyötyä sen monivuotisesta kokemuksesta. Asiantuntijamme ovat suunnittelijoidesi ja arkkitehtiesi tukena, luovat asennuskaavioita, koordinoivat eri aloja pyydettäessä sekä pitävät yhteyttä muihin palveluntarjoajiin, esimerkiksi IT-infrastruktuurin tai käytännöllisen kalustuksen asennuksen osalta. 
Käytännölliset ratkaisut

Pesu- ja desinfiointikoneet, autoklaavit 

Miele Professional on ollut tehokkaan ja turvallisen, lääkäriasemilla ja vastaanotoilla suoritettavan instrumenttien koneellisen puhdistuksen edelläkävijä jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Miele Professional pesu- ja desinfiointikoneet mahdollistavat toimenpiteissä käytettävien instrumenttien turvallisen ja toisinnettavissa olevan puhdistuksen ja desinfioinnin. Ne pesevät erittäin hellävaraisesti ja täyttävät tiukimmatkin instrumenttien käsittelyvaatimukset moitteetta. Eri kohderyhmille suunnattujen ohjelmapakettien ansiosta ne myös soveltuvat käytettäväksi kaikilla lääketieteen erikoisaloilla.
Käyttötarkoitukseesi sopivat laitteet

Täydellisen yhteensopivat varusteet

Jotta instrumenttien koneellinen puhdistus sujuisi turvallisesti ja niitä vaurioittamatta, Miele Professional tarjoaa käyttöön laajan valikoiman erilaisia varusteita, kuten ylä- ja alakoreja, moduuleja ja telineitä mitä erilaisimpia instrumentteja varten. Nämä varusteet ovat täysin yhteensopivia Miele Professional -koneiden kanssa ja tarjoavat yksilöllisiä puhidstusratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin, kuten anestesian instrumenttien, MIS-instrumenttien sekä silmälääkärin ja gynekologian instrumenttien käsittelyyn. Valikoimiimme kuuluu myös alusastioiden pesu- ja desinfiointikoneet.
Saumattomasti toisinnettavat prosessit

Älykäs dokumentointiohjelmisto

Miele Professional tarjoaa joustavia ratkaisuja instrumenttien koneellisen käsittelyn prosessidokumentointiin. Kaikki oleelliset parametrit huomioiva prosessidokumentointi tarkoittaa selkeää laatuetua ja tarjoaa lisäksi laajoja mahdollisuuksia niin itse prosessien kuin kustannustenkin optimointiin. Miele Professional tarjoaa esimerkiksi erityisen aikaa säästävän DataDiary-mobiilisovelluksella käytettävän Plug & Play -ratkaisun aukottomaan prosessidokumentointiin. Se kerää prosessitiedot automaattisesti ja mahdollistaa protokollien laadinnan mobiilisovelluksella tablettitietokoneella. Miele Professional tarjoaa myös muunlaisia ratkaisuja, joita ei ohjata mobiilisovelluksilla.
Vahva kumppani

Tyypillistä Mieleä, myös huollon osalta

Miele Professional tarkoittaa poikkeuksellista laatua, myös palvelun osalta. Kattava huoltopalvelumme vastaa 24 tunnin kuluessa. Miele tarjoaa myös joukon erilaisia prosessitarkastuksia, joita suoritetaan sopivin aikavälein koneen koko käyttöiän ajan. Varta vasten koulutetut teknikkomme suorittavat prosessitestejä lakisääteisten vaatimuksien ja standardien sekä maakohtaisten suositusten mukaisesti. Mukana kuljetettavien varaosien ansiosta viat saadaan noin 90 % tapauksista korjattua jo ensimmäisellä huoltokäynnillä. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on saanut huippuarvosanoja erinomaisesta palvelustaan jo vuosien ajan.

Vahva kumppani

Miele Professional asettaa standardit, myös palveluun. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on jo vuosien ajan saanut kiitosta erinomaisesta palvelutasostaan. Kattavan huoltoteknikkoverkoston ansiosta paikan päällä tapahtuva huolto taataan yleensä 24 tunnin kuluessa, ja koska varaosia pidetään mukana, 90 % huoltotapauksista voidaan selvittää ensimmäisen käynnin aikana. Pääsääntöisesti varaosat ovat saatavilla seuraavana päivänä. Tämän lisäksi Miele tarjoaa varaosilleen 15 vuoden saatavuustakuun. Erilaisia tarpeisiin perustuvia huolto- ja ylläpitovaihtoehtoja sisältäviä huoltosopimuksia voidaan solmia ja siten vähentää häiriöitä ja ylläpitää koneen arvoa. Erikoiskoulutuksen saaneet teknikkomme antavat mielellään sovellustekniikkaa koskevia asiantuntijaneuvoja ja räätälöivät koneet yksilöllisten käyttöprosessien mukaisiksi. Lisäksi tarjoamme kattavan neuvontapalvelun jo ennen uusien laitteiden asennusta. Asiantuntijamme auttavat laskemaan kulloisetkin kapasiteettitarpeet ja tukevat asiakkaitamme suunnittelun aikana yksityiskohtaisilla kannattavuusanalyyseilla.