Pienet höyryautoklaavit

Luotettavasti, turvallisesti ja perusteellisesti puhdasta: Pienillä höyryautoklaaveilla saat instrumentit nopeasti takaisin käyttöön.

EtusivuTuotteetHammashuollon koneetPienet höyryautoklaavit

Lue lisää pienistä höyryautoklaaveistamme

360PRO hammaslääkärin vastaanotollesi 

Huolehtii kaikesta

Puhtauteen ja hygieniaan liittyvät haasteet ovat hammaslääkärin vastaanotoilla työskenteleville arkipäivää. Mielen 360PRO -kokonaisratkaisu tukee kaikkea instrumenttien käsittelystä ja työvaatteiden pesusta prosessien dokumentointiin ja tallennukseen. Tämä innovatiivinen järjestelmä on kehitetty monivuotiseen kokemuksen perusteella tiiviissä yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Laajan tuotevalikoiman, käyttötarkoituksen mukaan räätälöityjen varusteiden, prosessikemikaalien ja dokumentointijärjestelmien ansiosta Miele Professional pystyy vastaamaan hoitohenkilökunnan ja potilaiden tarpeisiin yhtä lailla.
Täydellistä kestävyyttä

Poikkeuksellinen tehokas ja taloudellinen

Erittäin suorituskykyinen, tehokas ja samalla taloudellinen kone. Nämä pikaisesti ristiriitaisiltakin tuntuvat väitteet liittyvät kiinteästi Miele Professional ‑järjestelmiin. Höyryautoklaavimme ja prosessimme eroavat edukseen äärimmäisen pienellä veden- ja sähkönkulutuksellaan sekä erikoisohjelmillaan, joilla saavutetaan ylivertaisia sterilointituloksia samalla, kun koneet ovat hellävaraisia käsiteltäville materiaaleille. Edistykselliset teknologiat tukevat tuotteidemme tehokkuusväittämiä, kuten väittämiä järjestelmän ja luonnonvarojen säästöstä. Laadukkaiden materiaalien ja työn laadun ansiosta pienet höyryautoklaavit kestävät käytössä pitkään – mikä myös parantaa niiden taloudellisuutta.
Suunniteltu täydellisiä tuloksia varten

Äärimmäistä innovaatiota

Miele Professional on jo yli 60 vuoden ajan kehittänyt laadukkaita järjestelmiä lääkinnällisten instrumenttien ja laboratoriolasitavaran pesuun, desinfiointiin ja sterilointiin sekä teollisten osien puhdistukseen. Tänä aikana olemme nousseet maailman markkinajohtajien joukkoon suurelta osin korkeiden laatuvaatimustemme ansiosta. Erinomainen maineemme perustuu myös poikkeukselliseen innovaatiovoimaamme. Miele Professional -suunnittelijat käyttävät paljon aikaa ja energiaa parannuksiin ja uusien tuotteiden kehitystyöhön, joka vie eteenpäin hammaslääketieteen, lääketieteen, laboratorioiden ja teollisuudenalojen instrumenttien ja tarvikkeiden koneellista puhdistusta – mistä hyötyvät kaikki käyttäjät.