Ratkaisut toimistoihin ja virastoihin

Suunniteltu vaativaan päivittäiseen käyttöön

Olipa kyse sitten tiimi- tai asiakastapaamisista: toimistoissa kokoontuu paljon ihmisiä, jotka juovat kahvia ja nauttivat lounasta. Miele Professional tarjoaa suorituskykyisiä ja tiukat hygieniavaatimukset täyttäviä ratkaisuja arkeen. Perinteisillä kodinkoneilla on rajoituksensa: ne ovat hitaita eikä niitä ole suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Jatkuva käyttö alkaa ajan mittaan vaikuttaa koneiden suorituskykyyn.

Löydä täydelliset järjestelmäratkaisut

Huippulaadukkaita tuloksia nopeasti ja luotettavasti

Ratkaisut nopeaan astianpesuun

Aika on rahaa, ja ensivaikutelma on tärkeä. Jos noudatat näitä elämänohjeita työssäsi, niin mikset laajentaisi niitä myös astianpesuun.

Huolto

Ostaessasi Miele-koneen valitset pitkän käyttöiän ja huippulaadun. Jos tarvitset kuitenkin apua, Miele-huolto voi tarjota sitä nopeasti ja luotettavasti.

Maskia käyttävät työtoverit keskustelevat kokoushuoneessa.

Jotta voisit tuntea olosi turvalliseksi: Hygieniaa toimistoihin ja virastoihin

Kaikkialla, missä kokoontuu paljon ihmisiä, on tärkeä varmistaa, että astiat pestään hygieenisesti ja että ilma on puhdasta – tästä hyötyvät niin asiakkaat kuin työntekijätkin. Ilmanpuhdistus sekä hygieeninen pyykin, astioiden ja instrumenttien pesu auttaa välttämään ja ehkäisemään tarttuvia tauteja.

Suositeltavat tuotteet

Tutustu ihanteellisiin tuotteisiin, jotka täyttävät tiukimmatkin laatu- ja hygieniavaatimukset. Nämä koneet soveltuvat monen tunnin päivittäiseen käyttöön toimistoissa ja virastoissa.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko parantaa päivittäisten puhdistusprosessiesi laatua tai pienentää kustannuksia? Me tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja: ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!

Media ja ladattavat tiedostot
Seuraa meitä