Lääkinnälliset laitteet

Ratkaisut Lääkinnälliset laitteet

Täydellisen yhteensopiva

Kaikki samalta toimittajalta – System4Med 

Miele Professionalin System4Med on innovatiivinen kokonaisjärjestelmä instrumenttien turvalliseen ja tehokkaaseen puhdistukseen lääkärin vastaanotoilla. System4Med perustuu monivuotiseen kokemukseen ja se on kehitetty tiiviissä yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Se tarjoaa järjestelmäratkaisun, jossa koko prosessi on jaettu neljään vaiheeseen: puhdistus/desinfiointi/sterilointi, räätälöidyt varusteet ja prosessikemikaalit, dokumentointi ja laadukas huolto. Miele Professional tarjoaa tehokkaita koneita, dokumentointiratkaisuja ja lisävarusteita sekä kattavan palvelun. Koska kaikki järjestelmän komponentit tulevat samalta toimittajalta, ne sopivat täydellisesti yhteen. Tuloksena on erityisen saumaton, hellävarainen ja taloudellinen instrumenttien puhdistusprosessi. Myös hallinnollisiin tehtäviin käytettävä aika optimoituu, sillä Miele on asiakkaan rinnalla osaavana kumppanina – koneteknologiasta aina rahoitukseen saakka.

Käytännölliset ratkaisut

Pesu- ja desinfiointikoneet, autoklaavit 

Miele Professional on ollut tehokkaan ja turvallisen, lääkäriasemilla ja vastaanotoilla suoritettavan instrumenttien koneellisen puhdistuksen edelläkävijä jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Miele Professional pesu- ja desinfiointikoneet mahdollistavat toimenpiteissä käytettävien instrumenttien turvallisen ja toisinnettavissa olevan puhdistuksen ja desinfioinnin. Ne pesevät erittäin hellävaraisesti ja täyttävät tiukimmatkin instrumenttien käsittelyvaatimukset moitteetta. Eri kohderyhmille suunnattujen ohjelmapakettien ansiosta ne myös soveltuvat käytettäväksi kaikilla lääketieteen erikoisaloilla.

Käyttötarkoitukseesi sopivat laitteet

Täydellisen yhteensopivat varusteet

Jotta instrumenttien koneellinen puhdistus sujuisi turvallisesti ja niitä vaurioittamatta, Miele Professional tarjoaa käyttöön laajan valikoiman erilaisia varusteita, kuten ylä- ja alakoreja, moduuleja ja telineitä mitä erilaisimpia instrumentteja varten. Nämä varusteet ovat täysin yhteensopivia Miele Professional -koneiden kanssa ja tarjoavat yksilöllisiä puhidstusratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin, kuten anestesian instrumenttien, MIS-instrumenttien sekä silmälääkärin ja gynekologian instrumenttien käsittelyyn. Valikoimiimme kuuluu myös alusastioiden pesu- ja desinfiointikoneet.

Saumattomasti toisinnettavat prosessit

Älykäs dokumentointiohjelmisto

Miele Professional tarjoaa joustavia ratkaisuja instrumenttien koneellisen käsittelyn prosessidokumentointiin. Kaikki oleelliset parametrit huomioiva prosessidokumentointi tarkoittaa selkeää laatuetua ja tarjoaa lisäksi laajoja mahdollisuuksia niin itse prosessien kuin kustannustenkin optimointiin. Miele Professional tarjoaa esimerkiksi erityisen aikaa säästävän DataDiary-mobiilisovelluksella käytettävän Plug & Play -ratkaisun aukottomaan prosessidokumentointiin. Se kerää prosessitiedot automaattisesti ja mahdollistaa protokollien laadinnan mobiilisovelluksella tablettitietokoneella. Miele Professional tarjoaa myös muunlaisia ratkaisuja, joita ei ohjata mobiilisovelluksilla.

Vahva kumppani

Tyypillistä Mieleä, myös huollon osalta

Miele Professional tarkoittaa poikkeuksellista laatua, myös palvelun osalta. Kattava huoltopalvelumme vastaa 24 tunnin kuluessa. Miele tarjoaa myös joukon erilaisia prosessitarkastuksia, joita suoritetaan sopivin aikavälein koneen koko käyttöiän ajan. Varta vasten koulutetut teknikkomme suorittavat prosessitestejä lakisääteisten vaatimuksien ja standardien sekä maakohtaisten suositusten mukaisesti. Mukana kuljetettavien varaosien ansiosta viat saadaan noin 90 % tapauksista korjattua jo ensimmäisellä huoltokäynnillä. Ei ole sattumaa, että Mielen asiakaspalvelu on saanut huippuarvosanoja erinomaisesta palvelustaan jo vuosien ajan.

Lisätietoja kohteesta "Vahva kumppani"