PWD 8531 kompaktinkokoinen pesu- ja desinfiointikone.

Huippuluokan suorituskyky pienesssä tilassa!

Kompakti koko – huippuluokan puhdistusteho

Uusi PWD 8531 puhdistaa ja desinfioi hammashuollon välineistön tehokkaasti ja turvallisesti. Sen puhdistustehoon voit luottaa. Kompaktin kokonsa ansiosta tämä huippuluokan pesu- ja desinfiointikone on asennettavissa pieniinkin tiloihin.

Edut

Enemmän tehoa pienille praktiikoille

Kammion koko on suunniteltu pienehköjä hammaslääkärin vastaanottoja silmällä pitäen. Tarpeen vaatiessa pesuohjelmia voidaan ajaa useampia kertoja päivässä. Hoitovälineistö on tehokkaasti käytössä koko ajan, mutta verrattuna suurempiin laitteisiin säästetään sekä vettä että sähköä. PWD 8531 on kokonaisedullinen ratkaisu. 

Perusteellinen kuivaus

DryPlus -kuivaus HEPA H 14 -suodattimella (suodatusaste: 99,995%) kuivaa ontot instrumentit luotettavasti myös sisäpuolelta.

Helppo annostus

Nestemäiset prosessikemikaalit annostellaan yksinkertaisesti ja automaattisesti kahden annostelupumpun avulla. Prosessikemikaalit annostuvat integroiduista säiliöistä juuri oikeassa ohjelmavaiheessa.

Silmämääräinen seuranta

Täyslasiovi mahdollistaa visuaalisen valvonnan pesuprosessin aikana. Tällöin esimerkiksi suihkuvarsien pyörimistä estävät esineet voidaan nähdä ja poistaa.

Kätevä käyttää

Laadukas pyyhkistävä lasipinta on helppo puhdistaa ja auttaa parantamaan hygieniaa. MP.CON 3 -ohjaimet intuitiivisella Touch on Glass-käyttöliittymällä mahdollistavat nopean pääsyn kaikkiin ohjelmiin ja asetuksiin. Ohjelmavalinta on kätevää useiden pikavalintapainikkeen ja 4" värinäytön ansiosta.

Täydellinen ja aukoton prosessidokumentaatio

Mielen dokumentointivaihtoehdot takaavat prosessin dokumentoidun turvallisuuden. Tämä tapahtuu joko siirtämällä tietoja dokumentointiohjelmistoon tai siirtämällä tietoja tulostimeen. Lisäksi näissä malleissa on integroitu muisti, joka voi tallentaa tietoja jopa 200 käyttökerrasta. RS232-liitännän kautta tiedot voidaan siirtää Ethernet-, WiFi- tai USB-yhteydellä käyttämällä valmiita IT-komponentteja. *

Puhtaat tulokset

Välineiden värjäytymisen, saostumien ja tahrojen välttämiseksi Mielen pesu- ja desinfiointikoneet on varustettu
integroidulla vedenpehmentimellä, joka poistaa suurimman osan vesijohtoveden mineraaleista. Tämä takaa optimaalisen puhdistustuloksen ja pidentää sekä instrumenttien että desinfektorin käyttöikää.

Parempi turvallisuus jatkuvan prosessivalvonnan avulla

PWD 8531 pesu- ja desinfiointikoneessa on itsenäiset järjestelmät prosessiparametrien, erityisesti vedenpaineen ja lämpötilan, jatkuvaan seurantaan. Jopa virhetilanteessa dokumentointi ja desinfiointiprosessin turvallinen lopettaminen on taattu.

Pitkä käyttöikä

Pesukammio, suihkuvarret ja suodattimet on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä.

Virheetön puhdistus

Kolminkertainen suodatus varmistaa optimaalisen pesutuloksen ja kiertovesipumpun pidemmän käyttöiän.

Testattua Miele-laatua

Sujuva työpäivä vaatii luotettavia laitteita. Tämän vuoksi kaikki Mielen pesu- ja desinfiontikoneet  käyvät tehtaalla läpi tiukat testit Mielen korkeiden laatustandardien mukaisesti. Pitkä kokemus ja jatkuva kehitystyö mahdollisten parannusten aikaansaamiseksi varmistavat erinomaisen puhdistustehon luotettavasti. 

Mallit

PWD 8531

  • Työtasolle sijoitettava malli, jossa 2 integroitua annostelupumppua kemikaaleille
  • Kapasiteetti / sykli: Kammion koko on suunniteltu pienehköille praktiikoille, täyttömäärä esim. 6 käsi- tai kulmakappaletta ja 6 imusuutinta ja muita instrumentteja
  • Kompakti koko ja asennus pieneenkin tilaan työtasolle
  • 'Touch on Glass' -ohjaus suoravalintapainikkein ja 4'' värinäytöllä
  • Integraoitu DryPlus kuumailmakuivaus HEPA H14 suodattimella
  • Kaksi integroitua annostelupumppua nestemäisille aineille
  • Integroitu vedenpehmennin
  • 1-vaiheinen valovirtaliitäntä
  • Prosessitietojen siirto dokumentointiohjelmistoon tai tulostimeen

Lisätarvikkeet

Monipuolinen täyttö: korit ja telineet

Lisätietoja tarjolla olevista varusteista

To the productsLisätietoja