Tuoteuutiset

Pesulakoneet

PIB 100 höyrysilityskeskus ammattilaisille

Tekee silittämisestä vaivatonta

Kuuluvatko pyykinhuolto ja etenkin silitys osaksi arjen työpäivää, mutta eivät ole varsinaista liiketoimintaasi?
Silloin MIELE PIB 100 on tarkoitettu juuri sinulle. Se auttaa sinua pyykin viimeistelyssä ja vapauttaa aikaasi ydinliiketoiminnan harjoittamiseen.

Lisätietoja

appWash

Digitaalinen ratkaisu pesutupaasi

appWash, Miele Operations & Payment Solutions GmbH:n innovatiivinen palvelu yhdistää koko pesutupasi digitaalisella all-in-one-alustalla. AppWash varmistaa pesutupasi optimaalisen toiminnan, olipa se sitten kerrostalossa, opiskelija-asuntolassa tai muualla. Tämä tarkoittaa sinulle vähemmän vaivaa ja maksimaalista läpinäkyvyyttä.

Lisätietoja

Uudet pikkujättiläiset

Perusta menestyksellesi

Uudet pikkujättiläiset ovat kompakti kokoluokka Mielen ammattikäyttöön tarkoitettuja pesukoneita ja kuivausrumpuja. Niissä on innovatiivisia ratkaisuja, joilla saavutetaan erinomainen puhdistusteho, taloudellisuus, joustavuus ja käyttömukavuus.

Lisätietoja

PT 8203 SL WP

Uusi lämpöpumpputoiminen kuivausrumpu SlimLine-mallistoon

SlimLine -malliston kuivausrumpu PT 8203 SL WP lämpöpumppumoduulilla säästää jopa 50% energiaa verrattuna muihin SlimLine -sarjan kuivausrumpuihin.

Lisätietoja

Uudet mankelit PM 12

Täydelliseen tekstiilien viimeistelyyn

PM 12 -tuotemallisto asettaa kompaktin luokan vertailukriteerit, koska se tarjoaa parhaimman ergonomian, ainutlaatuisen käyttömukavuuden, täydelliset silitystulokset, ainutkertaisia ominaisuuksia ja erinomaisen tehon.

Lisätietoja

Astianpesukoneet

ProfiLine

Lasit, lautaset ja aterimet – tahratonta puhtautta vain 17 minutissa


Maailmamme muuttuu yhä nopeammin, jolloin yhdestä resurssistamme tulee entistä arvokkaampi: se on aika. Kalenterit ovat täynnä, päivät tiukkaan ohjelmoituja, vaadimme itseltämme valtavasti. Odottamiseen ei kerta kaikkiaan ole aikaa.
Uudet ProfiLine-astianpesukoneet on kehitetty ammattikäytön vaatimuksiin. Niissä yhdistyvät uusimmista Miele Professional -koneista tutut teknologiat sekä lippulaivakodinkoneidemme helppokäyttöisyys ja muotoilu.

Lisätietoja

ProCare Shine

Koska kukaan muu ei ymmärrä astianpesukoneitamme kuten me

Vihdoin! Tarjoa astianpesukoneellesi sitä, mitä se ansaitsee – ProCare Shine: Miele Professionalin uudet puhdistusaineet ja huuhtelukirkasteet sopivat täydellisesti huippuluokan pesutekniikkaan – tämä kokonaisuus on taloudellinen ja helppokäyttöinen ja tuloksena on hygieenisen puhtaita pesutuloksia. Katso itse!

Lisätietoja

ProfiLine

Uusi paras kolleegasi

Varmista, että astiat ovat valmiina uudelleen käyttöön välittömästi! ProfiLine -astianpesukoneiden lyhyellä, vain 17 minuutin pesuajalla varmistat, että astiat ovat nopeasti uudelleen käytössä. Kun luovut astioiden käsinpesusta, teet aikaa vievistä asioista nopeita ja yksinkertaisia.

Katso lisätietoja

Loistoa odotettavissa

Uudet ja uskomattoman nopeat tankkijärjestelmäiset astianpesukoneet

Tarvitsetko uudet pöytäastiat kahden tilauksen välissä? Tämä ei ole ongelma Miele Professionalin uusilla tankkijärjestelmäisillä astianpesukoneilla. Innovatiivisen pesutekniikan ansiosta ensiluokkaiset tulokset saavutetaan lyhyimmällä pesuajalla, sekä virtaviivaisten lasienpesukoneiden että tilavampien tarjotinastianpesukoneiden kohdalla. Testaa uuden sukupolven koneidemme teho ja näe tulokset omin silmin!

Lisätietoja

Hammashuolto, lääkinnälliset laitteet ja laboratoriot

PWD86 -sarja

Uusi kokonaisvaltainen tapa instrumenttien puhdistukseen

Nykyaikaisissa kirurgisissa toimenpiteissä käytetään yhä monimutkaisempia instrumentteja. Vaikka monet näistä instrumenteista voidaan purkaa osiin ennen puhdistusta, niissä on silti liitoksia ja muita osia, jotka ovat todistetusti vaikeampia puhdistaa kuin yksinkertaiset luumenit.

Saksassa alansa innovaatiojohtajan Mielen valmistama patentoitu Power Pulse Cleaning -teknologia mahdollistaa minimaalisesti invasiivisten instrumenttien, jotka siis asettavat puhdistukselle erityisiä vaatimuksia, uudelleenkäsittelyn perusteellisesti. Lisää turvallisuutta ja lyhyempi ohjelma-aikoja ilman manuaalista esipuhdistusta.

Lisätietoja

Cube ja Cube X autoklaavit

Uudet kompaktinkokoiset höyryautoklaavit lääkäriasemille

Tutustu Mielen uusiin pöytätasolle sijoitettaviin höyryautoklaaveihin. Niissä on tehokkaat, lyhyet sterilointiohjelmat ja intuitiivinen navigointi kosketusnäytöllä.
Vakuutu hoitoinstrumenttien yksinkertaisesta, turvallisesta ja tehokkaasta steriloinnista.

Lisätietoja

PLW 86 -sarjan laboratoriopesukoneet

Uusi kokonaisvaltainen lähetymistapa laboratoriolasitavaran puhdistukseen

Uusi PLW 86 -mallisarja asettaa uudet standardit tehokkuudelle ja käyttömukavuudelle. Tämä täysin uudelleen suunnitellun pesujärjestelmä yleydenaihe on merkittävästi parempi suorituskyky verrattuna aiempaan mallisarjaan ja vaihtuvanopeuksisen pumpun ansiosta vedenpaine ja veden kulutus mukautuvat pestävän kuorman mukaiseksi.

Lisätietoja

Uudet SlimLine -laboratoriopesukoneet

Kompaktit mitat, suuri kapasiteetti


Uusien SlimLine -laboratoriopesukoneiden, huipputehokkaiden puhdistusprosessien ja käytännöllisin lisävarustein Miele tarjoaa kokonaisvaltaisen ja systemaattisen ratkaisun laboratoriolasitavaran puhdistukseen analytiikan tarpeisiin. Mielen tuotekehitys, yhteistyössä käyttäjien kanssa, on uudella tavalla lähestyen luonut persoonallisia ratkaisuja laboratorioiden päivittäisiin puhtaushaasteisiin.

Lisätietoja

EasyLoad - Uusi, nopea ja erittäin tehokas.

Uusi lastausjärjestelmä Mielen laboratoriopesukoneille.

EasyLoad-järjestelmä on joustava ja intuitiivinen ja nopeuttaa selkeästi laboratoriolasiesineiden jälleenkäsittelyä.

Lisätietoja

Huippuluokan suorituskyky pienessä tilassa!

PWD 8531 kompaktinkokoinen pesu- ja desinfiointikone.

Pienestä koostaan huolimatta uusi PG 8531 pesu- ja desinfiointikone saavuttaa huippuluokan puhdistustuloksen tehokkaasti ja turvallisesti.

Lue lisää

Suunniteltu hygienia huomioiden.

Mielen huuhtelukoneet sairaaloille, hoitokoteihin ja palvelutaloihin.

Kestävä rakenne, helppokäyttöinen ja hygieeninen.

Lisätietoja

Robottikirurgia

Robotvario

Miele Professionalin uusi puhdistusjärjestelmä ROBOTVARIO sisältää erikoiskehitellyn täyttövaunun, uuden puhdistusohjelman ja soveltuvat prosessikemikaalit.

Lisätietoja