Tuoteuutiset

Pesulakoneet

PT 8203 SL WP

Uusi lämpöpumpputoiminen kuivausrumpu SlimLine-mallistoon

SlimLine -malliston kuivausrumpu PT 8203 SL WP lämpöpumppumoduulilla säästää jopa 50% energiaa verrattuna muihin SlimLine -sarjan kuivausrumpuihin.

Lisätietoja

Uudet mankelit PM 12

Täydelliseen tekstiilien viimeistelyyn

PM 12 -tuotemallisto asettaa kompaktin luokan vertailukriteerit, koska se tarjoaa parhaimman ergonomian, ainutlaatuisen käyttömukavuuden, täydelliset silitystulokset, ainutkertaisia ominaisuuksia ja erinomaisen tehon.

Lisätietoja

Astianpesukoneet

ProfiLine

Uusi paras kolleegasi

Varmista, että astiat ovat valmiina uudelleen käyttöön välittömästi! ProfiLine -astianpesukoneiden lyhyellä, vain 17 minuutin pesuajalla varmistat, että astiat ovat nopeasti uudelleen käytössä. Kun luovut astioiden käsinpesusta, teet aikaa vievistä asioista nopeita ja yksinkertaisia.

Katso lisätietoja

Loistoa odotettavissa

Uudet ja uskomattoman nopeat tankkijärjestelmäiset astianpesukoneet

Tarvitsetko uudet pöytäastiat kahden tilauksen välissä? Tämä ei ole ongelma Miele Professionalin uusilla tankkijärjestelmäisillä astianpesukoneilla. Innovatiivisen pesutekniikan ansiosta ensiluokkaiset tulokset saavutetaan lyhyimmällä pesuajalla, sekä virtaviivaisten lasienpesukoneiden että tilavampien tarjotinastianpesukoneiden kohdalla. Testaa uuden sukupolven koneidemme teho ja näe tulokset omin silmin!

Lisätietoja

Hammashuolto, lääkinnälliset laitteet ja laboratoriot

Suunniteltu hygienia huomioiden.

Mielen huuhtelukoneet sairaaloille, hoitokoteihin ja palvelutaloihin.

Kestävä rakenne, helppokäyttöinen ja hygieeninen.

Lisätietoja

PG 8581 – PG 8593

Pesu- ja desinfiointikoneiden uusi sukupolvi

Lue lisää uusista tuotteista hammashuollon, laboratorioiden ja lääkinnällisten laitteiden alalla. Hyödy paremmasta suorituskyvystä, tehokkuudesta, turvallisuudesta ja joustavuudesta.

Lue lisää hammashuollon laitteistammeLue lisää laboratorion laitteistammeLue lisää lääkinnällisistä laitteistamme

Robottikirurgia

Robotvario

Miele Professionalin uusi puhdistusjärjestelmä ROBOTVARIO sisältää erikoiskehitellyn täyttövaunun, uuden puhdistusohjelman ja soveltuvat prosessikemikaalit.

Lisätietoja