Leipuri ripottelee jauhoja leivälle.

Ratkaisut pienyrityksiin

Ammattimaista tekniikkaa ammattilaisen päivään

Pyykin ja kaikenlaisten tekstiilien tehokas ja taloudellinen huolto on erittäin merkityksellistä kaikille pienyrityksille. Monitahoiset vaatimukset edellyttävät joustavaa ja huippuluokkaista suoritustehoa. Hyväksi todetut Pikkujättiläiset ovat tehokas ratkaisu erilaisten tekstiilien huoltoon ja vaikeiden tahrojen poistoon. “Tavalliset” pyykinpesukoneet saavuttavat rajansa nopeasti kohdatessaan suuria pyykkivuoria, toistuvaa käyttöä ja itsepintaisia tahroja. Tämä tarkoittaa, että energiaa ei hyödynnetä tehokkaasti, ja syntyy tarpeettomia sähkö-, vesi- ja pesuainekuluja, ja myös korjauskuluja, koska koneen osat kuluvat. Pikkujättiläiset ovat ammattitason ratkaisu kaikille käyttäjille, jotka arvostavat luotettavaa laatua, tehokasta ajankäyttöä ja kuluja alentavia energiasäästöjä. Miele Professionalin vaikuttava ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneiden valikoima vastaa erilaisten pienyritysten erilaisiin astianpesutarpeisiin.

Löydä täydelliset järjestelmäratkaisut

Loistavia tuloksia nopeasti ja luotettavasti

Leipomot ja leipomomyymälät

Meiltä löydät ammattikäyttöön tarkoitettuja koneita leipomoihin ja leipomomyymälöihin.

Lihakaupat

Miele vastaa lihakauppojen kohtaamiin haasteisiin vahvalla ammattikäyttöön tarkoitettujen koneiden valikoimallaan.

Kampaamot ja kauneushoitolat

Tutustu kampaamoille ja kauneushoitoloille tarkoitettuihin pyykinhuollon ratkaisuihimme.

Urheiluseurat

Aina on seuraava peli – ja se pätee etenkin urheiluvaatteisiin.

Korjaamot

Ammattikäyttöön tarkoitetut ohjelmat korjaamoiden erityisvaatimuksiin.

Huolto

Ostaessasi Miele-koneen valitset pitkän käyttöiän ja huippulaadun. Jos tarvitset kuitenkin apua, Miele-huolto voi tarjota sitä nopeasti ja luotettavasti.

Suositeltavat tuotteet

Rasvan, jauhojen ja öljyn tahraama pyykki tai raskaat ja isokokoiset tekstiilit saattavat pian muodostua ongelmaksi. Meiltä löydät ihanteelliset tuotteet ja ratkaisut omaan käyttökohteeseesi.

Tarvitsetko yksilöllisiä neuvoja?

Haluatko parantaa päivittäisten puhdistusprosessiesi laatua tai pienentää kustannuksia? Me tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja: ota yhteyttä, niin saat tietää lisää!

Media ja ladattavat tiedostot
Seuraa meitä