Leipuri ripottelee jauhoja leivälle.

Suositellut ratkaisut pienyrityksille

Monipuolinen astianpesukonevalikoima: puhdasvesijärjestelmäiset, läpiantomallit ja tankkiastianpesukoneet

Astianpesukoneratkaisut pienyrityksille

Miele Professionalin vaikuttava ammattikäyttöön tarkoitettujen astianpesukoneiden valikoima vastaa erilaisten pienyritysten erilaisiin astianpesutarpeisiin. Suuri pesutila mahdollistaa niin suurten astiamäärien kuin isojen astioiden ja peltien pesun. Koneiden lyhyet ohjelma-ajat tarjoavat maksimaalista joustavuutta ja ovat samalla äärimmäisen tehokkaita.

Viisi harmaata pesukonetta ja kuivausrumpua etualalla tummaa taustaa vasten.

Pesulatekniikkaratkaisut pienyrityksille

Pyykin tehokas ja taloudellinen huolto on erittäin merkityksellistä kaikille pienyrityksille. Monitahoiset vaatimukset edellyttävät joustavaa ja huippuluokkaista suoritustehoa. Hyväksi todetut Pikkujättiläiset ovat tehokas ratkaisu erilaisten tekstiilien huoltoon ja vaikeiden tahrojen poistoon. “Tavalliset” pyykinpesukoneet saavuttavat rajansa nopeasti kohdatessaan suuria pyykkivuoria, toistuvaa käyttöä ja itsepintaisia tahroja. Tämä tarkoittaa, että energiaa ei hyödynnetä tehokkaasti, ja syntyy tarpeettomia sähkö-, vesi- ja pesuainekuluja, ja myös korjauskuluja, koska koneen osat kuluvat. Pikkujättiläiset ovat ammattikäyttöön tarkoitettu ratkaisu kaikille käyttäjille, jotka arvostavat luotettavaa laatua, tehokasta ajankäyttöä ja kuluja alentavia energiasäästöjä.

Lue lisää tälle alalle tarkoitetusta järjestelmäkonseptistamme

Pyykin ja kaikenlaisten tekstiilien tehokas ja taloudellinen huolto on erittäin merkityksellistä kaikille pienyrityksille. Monitahoiset vaatimukset edellyttävät joustavaa ja huippuluokkaista suoritustehoa.