Hotellit, motellit, aamiaismajoitus

Ratkaisut Hotellit, motellit, aamiaismajoitus

Moitteeton ulkomuoto

Järkevää pyykinhoitoa ja hohtavan puhtaita astioita

Pesu, kuivaus ja silitys – optimaalinen puhtaus ja täydellinen pyykin viimeistely ovat yhtä tärkeitä kuin hohtavan puhtaat astiat ja kirkkaat lasit, kun kyse on vieraanvaraisen tunnelman luomisesta hotelleissa ja majoituspalveluissa. Ammattimaisia palveluita tyytyväisille asiakkaille Hyvinvointi hotelleissa alkaa raikkaista ja puhtaista vuodevaatteista sekä kylpyhuoneiden ja hoitotilojen ihanan pehmeistä pyyhkeistä. Puhtauteen ja pyykinhoitoon kohdistuvat korkeat odotukset voidaan helposti täyttää paikan päällä. Mielen astianpesukoneet takaavat loistavat tulokset elegantille 3 ruokalajin aterialle, kuten myös viinilaseille baarin puolella. Kaikkiin tarpeisiin sopiva konekapasiteetti, täydellisellä pesuaineella tehostettuna, takaa parhaan mahdollisen tehokkuuden ja taloudellisuuden. Miele Professionalin pesulalaitteet ja astianpesukoneet on räätälöity yksilöllisesti pienten tai suurten yrityksien todellisten tarpeiden mukaisesti, joten ne ovat taloudellinen ratkaisu kaukonäköiselle hotellinpitäjälle.

Lisätietoja kohteesta "Moitteeton ulkomuoto"

Referenssit

Legenda Brandenburgin portilla

Hotel Adlon tarjoaa ensiluokkaista palvelua ensiluokkaisessa ympäristössä. Huoneiden ja yleisten tilojen täydellinen suunnittelu ja sisustus kuuluvat yhtä lailla asiaan kuin ammattimainen 24-tunnin huonepalvelu ja henkilökohtainen hovimestari pyydettäessä. Hotellin kulinaarinen maailma tarjoaa suurenmoista taidetta, aina erinomaisista aamiaisista itse tehtyihin leivonnaisiin ja Lorenz Adlon -ravintolan gourmet-luomuksiin saakka.

Lisätietoja kohteesta "Legenda Brandenburgin portilla"

Nautintoa etelän auringon alla

Puhdasta hyvinvointia salaperäisessä ympäristössä Vielä jokin aika sitten monet St. Tropez'n asukkaat olivat vakuuttuneita siitä, että siellä kummitteli. Kun edellinen omistaja kuoli ja talon vieraita kuljettanut pieni juna teki viimeisen matkansa läheisen mäntymetsikön läpi, ylellinen elämä kylän viereisellä kukkulalla sijaitsevassa pienessä Château de la Messardièressa päättyi asteittain.

Lisätietoja kohteesta "Nautintoa etelän auringon alla"

Hengensalpaava tausta

Oma henkilökohtainen lomamaailmasi: Ebner's Waldhofissa sinua odottaa henkilökohtaisesta huolenpidosta syntyvä ylellisyyden tunne sekä kattava palveluvalikoima. Hotellin oma golfkenttä golf-kouluineen, uimaranta, auringonottonurmi ja -terassi sekä houkutteleva kylpylä hyvinvointi-, kauneus- ja terveyshoitoineen tarjoavat lähes rajoittamattoman valikoiman vapaa-ajan aktiviteetteja.

Lisätietoja kohteesta "Hengensalpaava tausta"